Redactia.ro
Home » Știri » Noi marcaje pe echipamentele rușilor din Mariupol. Ce semnifică 

Noi marcaje pe echipamentele rușilor din Mariupol. Ce semnifică 

GALERIE FOTO (2) Noi marcaje pe echipamentele rușilor din Mariupol

Noi marcaje au fost observate pe echipamentele ocupanților ruși din Mariupol care se deplasează spre Donețk. Iată toate detaliile!

Noi marcaje pe echipamentele rușilor din Mariupol

În Mariupol, ocupat temporar, continuă să se înregistreze mișcarea echipamentelor trupelor rusești de ocupație. Peechpamentele de forță militară au fost observate noi marcaje. Acestea reprezintă un triunghi roșu cu un triunghi alb și un cerc în interior și nu se cunoaște exact semnificația lor.

Totodată, pe copertinele mașinilor se poate vedea marcajul oblic încrucișat „O”. Acest lucru a fost raportat de consilierul primarului din Mariupol, Petro Andriușcenko, pe canalul său de Telegram, relatează obozrevatel.com.

„Aceste noi marcaje au apărut în urmă cu o zi, odată cu creșterea traficului de vehicule din direcția Kherson. Vehiculele marcate cu astfel de însemne se deplasează în direcția Donețk”, a scris acesta în cadrul postării.

Sursa foto: obozrevatel.com

Rușii transferă întăriri în direcția Donețk

Ocupanții ruși au început să transfere întăriri în direcția Donețk, în mai multe zone în care Forțele Armate ale Ucrainei sunt angajate în lupte crâncene cu inamicul. O coloană de camioane cu trupe rusești a fost reperată în Mariupol. După ce rușii au fugit din Kherson, prezența armatei de ocupație în Mariupol a crescut semnificativ. Echipamentul lor greu circulă pe străzi, deși camioanele și transportoarele blindate ale trupelor rusești au fost observate doar în afara orașului și la periferie.

Rușii continuă să mute echipamente militare la Mariupol, deplasându-se mai apoi spre Donețk. Acestea sunt în principal camioane cu muniție și personal, precum și lansatoare de rachete multiple.

Invadatorii caută în mod activ spații libere în oraș unde ar putea găzdui temporar militarii. Astfel, pe 16 noiembrie, aproximativ 10 mașini cu ocupanți au încercat să se instaleze acolo, conform sursei citate.

 

Sursa foto: obozrevatel.com

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: