Redactia.ro
Home » Știri » Noi măsuri de relaxare în țara noastră anunțate de Ludovic Orban. Ce se întâmplă din iunie

Noi măsuri de relaxare în țara noastră anunțate de Ludovic Orban. Ce se întâmplă din iunie

Măsuri de relaxare anunțate de premierul Ludovic Orban

Ludovic Orban a anunțat că măsurile de relaxare ce vor fi implementate după 1 iunie vor fi discutat miercuri sau joi, în Parlament. Premierul a vorbit despre posibilitatea ridicării unui nou val de restricții, începând de la această dată.

Când vor fi luate următoarele măsuri de relxare în România, potrivit lui Ludovic Orban

Încă de la începutul relaxării în România, liderii politici au anunțat că măsurile vor fi luate treptat, astfel încât să nu existe o explozie de cazuri de infectări cu coronavirus. Următoarea dată de la care urmează să fie luate măsuri de relaxare este 1 iunie, când este posibil să fie deschise terasele.

Miercuri sau joi, avem de pregătit actele normative pentru după 1 iunie”, a declarat premierul Ludovic Orban.

De altfel, săptămâna trecută, premierul a vorbit despre redeschiderea teraselor și posibilitatea organizării unor evenimente în aer liber. Au existat mai multe discuții cu patronatele în acest sens, iar Ludovic Orban a anunțat că vor fi luate măsuri de relaxare în ceea ce privește restaurantele, terasele și barurile începând cu luna următoare.

Premierul Orban acuză PSD că generează noi cheltuileli care nu mai pot fi acoperite de buget

În același timp, premierul a vorbit și despre majoritatea parlamentară formată în jurul PSD, pe care a acuzat-o că adoptă „măsuri ecou”, lucru care generează costuri suplimentare, în condițiile în care bugetul este deja greu încercat.

Parlamentul parcă în mod deliberat vrea să ne aducă în situaţia în care România să nu mai aibă capacitatea să facă plăţilor care sunt generate de toate aceste reglementări populiste. Nu se poate la nesfârşit dintr-un buget secătuit, care permanent a fost supus la noi şi noi poveri şi noi şi noi cheltuieli, să continui să storci acest buget şi să generezi cheltuieli care pur şi simplu vor crea dezechilibre care vor fi foarte greu de reparat. Noi suntem obligaţi să atacăm la Curtea Constituţională aproape orice lege care trece prin Parlament, pentru că ne generează noi şi noi cheltuieli, ne creează noi şi noi dificultăţi suplimentare. Drumul spre iad e pavat cu bune intenţii” a afirmat Ludovic Orban.

Măsurile noi de relaxare care vor fi adoptat în țara noastră pentru perioada următoare vor fi adoptate în cursul acestei săptămâni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: