Redactia.ro
Home » Sport » Nouă jucători de la naționala României U21 au coronavirus!

Nouă jucători de la naționala României U21 au coronavirus!

Noi simptome de coronavirus

Ultimul fotbalist depistat pozitiv este Denis Drăguș. Acesta a fost testat pozitiv după ce a ajuns în Italia, la echipa sa de club, Crotone.

Italienii au anunțat pe site-ul oficial că internaționalul român U21 a fost testat pozitiv cu COVID-19. Acesta s-a îmbolnăvit după ce a fost la naționala României U21.

„Clubul de fotbal Crotone anunță că fotbalistul Denis Drăguș a primit un rezultat pozitiv la COVID-19, în urma testării efectuate după întoarcerea acestuia de la naționala U21 a României. Jucătorul, care a avut rezultate negative la testele serologice, a fost plasat imediat în izolare. Drăguș prezintă ușoare simptome și este monitorizat de personalul medical Rossoblu. Toți ceilalți membri ai grupului au fost testați negativ. În conformitate cu reglementările și în acord cu autoritățile sanitare competente, echipa a început deja izolarea începând de noaptea trecută într-o unitate de cazare locală, cu posibilitatea de a desfășura activități regulate de antrenament pentru toți sportivi negativi fără a avea niciun contact cu exteriorul”, este comunicatul italienii.

Ultimele teste, negative

Louis Munteanu, Alex Pașcanu, Radu Boboc, Denis Haruț, Ștefan Vlădoiu, Radu Drăgușin, George Cîmpanu și George Ganea sunt tinerii care au fost testați pozitiv. La ultimul meci al naționalei, selecționerul Adrian Mutu nu a putut sta pe bancă. Deși testul său ieșise negativ, maltezii au cerut observatorului meciului să ia toate măsurile. Astăzi au ieșit și ultimele rezultate pentru teste efectuate vineri. Toți membrii staff-ului au rezultate negative. Astfel aceștia au putut părăsi baza de la Buftea unde fuseseră izolați.

„În această dimineață, au sosit rezultatele testelor efectuate vineri de persoanele din staff. Acestea sunt toate negative. După apariția cazurilor de COVID-19 la lotul național U21, staff-ului tehnic, medical și administrativ s-a aflat în izolare la CNF Buftea. Odată cu acest rezultat, aceștia vor putea să își reia activitatea”, se arată pe site-ul frf.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: