Redactia.ro
Home » Monden » Numele real al lui Ruby. Ce copilărie grea a avut vedeta

Numele real al lui Ruby. Ce copilărie grea a avut vedeta

Ruby este una dintre cele mai carismatice artiste de la noi. Mai mult, ea face zilnic senzație pe rețelele sociale. A participat și participă la mai multe emisiuni televizate, iar publicul o adoră. Toți au auzit de Ruby, o apreciează și o urmăresc, dar v-ați întrebat care este, de fapt, numele real al artistei? Tu îl știai?

Ruby are 1,5 milioane de urmăritori pe Instagram

„Bună, Ce Mai Zici?”, „Nu Caut Iubiri”, „Nu Pune La Suflet” și „Stinge Lumina” sunt cele mai cunoscute piese lansate de Ruby. Vedeta are acum 1,5 milioane de urmăritori pe Instagram și nu se oprește din a-și uimi fanii. Se pozează și postează fotografii cu vedetele momentului precum Dorian Popa și are colaborări incredibile.

Ruby, perioada de glorie în hiturile românești

În februarie 2011, Ruby a început colaborările cu HaHaHa Production. La începutul anului 2012, a lansat „Miracle of Love”. În toamna lui 2012, Ruby a lansat primul single în limba română, „Stinge lumina”. În februarie 2015 Ruby a lansat un nou videoclip, „Nu pune la suflet”, în colaborare cu What’s Up. Piesa a staționat pe locul 1 timp de 6 săptămâni în Romanian Top 100 și 16 săptămâni în top 10.

La sfârșitul lunii septembrie 2015, lansează un nou single alături de Dorian Popa, „Bună, ce mai zici?” piesa care reușește să strângă în doar 3 săptămâni peste 10.000.000 de vizualizări pe Youtube și să ajungă în primele 10 poziții ale Romanian Top 100.

Cum și-a ales Ruby numele de scenă și cum o cheamă în buletin

În buletin, Ruby este Ana Claudia Grigore. Frumoasa brunetă s-a născut în Medgidia pe 28 ianuarie 1989. A absolvit liceul de muzică „Dinu Lipatti”, secția Arta Actorului, după care a lucrat în domeniul jurnalismului, fiind redactor la două reviste.

Ruby și-a ales numele de scenă după un cântec al formației engleze Kaiser Chiefs. A susținut primul ei concert într-un club din Germania, devenind prima interpretă română care s-a lansat în străinătate. Primul ei disc single, „Touch Me” (2010), s-a bucurat de succes în Turcia. În același an, Ruby a lansat cel de-al doilea disc single al său, „Get High”, în colaborare cu cântărețul spaniol Juan Magan. Piesa „Touch Me” a fost nominalizată la premiile britanice Online Music Awards din 2011, la categoria „Best Dance Act”.

Ruby a avut o copilărie grea. A fost crescută de mătușă și de bunică

Artista a vorbit în repetate rânduri despre copilăria grea pe care a avut-o, fiind marcată de lipsa părinților. Ruby a fost crescută de o mătușă și de bunica ei de la vârsta de trei ani. Părinții frumoasei cântărețe au plecat din țară, iar la scurt timp au divorțat.

,,Ea a fost un copil încercat, părinții au plecat în Italia, să muncească. Avea trei ani. Apoi, au fost mai multe probleme, părinții au divorțat. (…)

Părinții lui Ruby veneau în țară o dată pe an și stăteau câte două săptămâni, poate de două ori, cel mult. Uneori, mai mergeam și eu cu ea la ei, în Italia. Dar îi vedea rar. Când plecau, Claudia se ascundea în șifonier, acolo unde ei aveau hainele, și plângea după ei.”, a mărturisit mătușa cântăreței, conform bzi.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: