Redactia.ro
Home » Știri » Nuntă de 300 de persoane în plină epidemie de coronavirus

Nuntă de 300 de persoane în plină epidemie de coronavirus

GALERIE FOTO (4) nunta 30 persoane coronavirus

În timp ce autoritățile fac apel la prudență și responsabilitate, niște nuntași din Borlești, județul Argeș, au organizat un eveniment la care au participat peste 300 de persoane. Petrecerea s-a încheiat după ce mai multe echipaje de Jandarmerie și Poliție s-au prezentat la poarta lor.

Nuntă de 300 de persoane în plină epidemie de coronavirus

O familie din Borlești, județul Argeș, a organizat zilele trecute o nuntă la care au luat parte 300 de persoane, printre aceștia numărându-se persoane care s-au întors din străinătate. Deși se întorceau din țări precum Italia, Spania ori Germania, și legea spune că ar fi trebuit să stea în carantină ori izolare la domiciliu, invitații s-au alăturat alaiului de nuntă.

 

Petrecere a fost fastuoasă, iar gălăgia a răsunat în tot satul. Nu mult a fost până vecinii au sunat la 112 să anunțe ce se petrece în satul lor. La fața locului s-au prezentat, așadar, mai multe echipaje de Poliție și Jandarmerie, care au încercat să-i convingă pe nuntași ca fiecare să meargă la casele lor.

Zeci de dosare penale

Cum forțele de ordine au descoperit că mulți dintre nuntași trebuiau să stea în izolare la domiciliu ori carantină, urmează să fie deschise mai multe dosare penale. Prefectul din Argeș, Emilian Soare, a precizat că cei care n-au respectat regulile de izolare vor fi toți pedepsiți conform legii.

Mai mult de atât, s-a aflat că unul dintre nuntași postase un anunț de vânzare al unui telefon, unde le preciza potențialilor clienți că trebuie să se deplaseze la el la domiciliu, el fiind în… carantină.
Potrivit datelor oferite de Guvern, până azi, 20 martie, sunt mai bine de 14.000 de persoane aflate în izolare la domiciliu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: