Redactia.ro
Home » Monden » Nuntă mare în Echipa Naționala de fotbal. Denis Draguș s-a căsătorit

Nuntă mare în Echipa Naționala de fotbal. Denis Draguș s-a căsătorit

GALERIE FOTO (3) Denis Drăguș și Vanessa. Foto: Libertatea

Denis Drăguș, cunoscutul fotbalist român, și-a unit destinele cu partenera sa Vanessa într-o ceremonie impresionantă care a avut loc pe 10 iulie. Nunta a fost una de poveste, cu mulți invitați de seamă, inclusiv colegii de la echipa națională de fotbal a României. Evenimentul s-a desfășurat într-o locație de lux din apropierea Bucureștiului, decorată cu eleganță și rafinament, potrivit pentru o astfel de ocazie specială.

Marius Șumudică, naș de cununie

Unul dintre momentele cele mai așteptate ale evenimentului a fost anunțul că nașul de cununie al cuplului este nimeni altul decât Marius Șumudică, fostul antrenor al lui Denis Drăguș la Gaziantep. Alegerea lui Șumudică nu a fost surprinzătoare, având în vedere relația strânsă pe care aceștia o au încă din perioada în care au lucrat împreună. Șumudică a fost onorat să joace acest rol important și a exprimat emoția și bucuria de a fi alături de cuplu în această zi deosebită.

Prezența colegilor de la națională

La nuntă au fost prezenți și numeroși colegi de la echipa națională, precum Alex Băluță, Florinel Coman, Denis Alibec, Nicolae Stanciu și Radu Drăgușin. Prezența acestora a adăugat o notă de camaraderie și susținere, întărind legăturile de prietenie dintre jucători. Denis Drăguș a mărturisit cât de mult apreciază prezența colegilor săi, subliniind că aceștia au făcut un efort considerabil pentru a participa la eveniment, în ciuda programului încărcat.

Un nou început pentru Denis și Vanessa

Pentru Denis și Vanessa, ziua nunții a marcat începutul unui nou capitol plin de speranță și promisiuni. Cuplul are deja doi copii, Gloria, în vârstă de 3 ani, și Derya-Sarah, de doar 7 luni, iar evenimentul a fost o celebrare a dragostei și a familiei lor. Organizarea nunții a fost un proces intens, mai ales că Denis s-a întors recent din Germania, unde a participat la Campionatul European de Fotbal.

Denis și Vanessa au reușit să organizeze nunta într-un timp record, punând la punct toate detaliile în doar o săptămână. Aceștia au avut parte de o ceremonie frumoasă, care, în ciuda vremii capricioase, a fost un succes total. Cuplul a avut parte de surprize plăcute, inclusiv o performanță muzicală din partea lui Theo Rose și Adi de la Vâlcea, care au contribuit la crearea unei atmosfere festive și memorabile.

Mesaje de susținere și felicitări

Denis Drăguș a primit numeroase mesaje de felicitare din partea fanilor și a colegilor săi, atât din țară, cât și din străinătate. Chiar și viitoarea sa echipă, Trabzonspor, i-a trimis un mesaj de felicitare, gest care l-a emoționat profund pe fotbalist. Denis a postat mesajul pe contul său de Instagram, exprimându-și recunoștința pentru susținerea primită.

Cu toate acestea, nunta a avut și un moment de controversă, deoarece părinții lui Denis nu au fost invitați la eveniment, decizie luată în urma unor tensiuni familiale. Vanessa și Denis au decis să respecte această alegere, concentrându-se pe bucuria și fericirea momentului.

Nunta lui Denis Drăguș și Vanessa a fost un eveniment plin de emoție și fericire, marcând un nou început pentru cuplu. Cu sprijinul colegilor și al prietenilor apropiați, cei doi pășesc într-o nouă etapă a vieții lor, plină de promisiuni și oportunități.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: