Redactia.ro
Home » Monden » O felie din tortul de nuntă a Prințesei Diana cu Charles va fi scoasă la licitație. Cât ar putea costa aceasta

O felie din tortul de nuntă a Prințesei Diana cu Charles va fi scoasă la licitație. Cât ar putea costa aceasta

GALERIE FOTO (7) O felie din tortul de nuntă a Prințesei Diana cu Charles va fi scoasă la licitație

O felie din tortul de nuntă a Prințesei Diana cu Charles va fi scoasă la licitație. La 40 de ani de la marele eveniment, casa de licitații Dominic Winter va scoate la licitație o felie din tortul regal. Aceasta ar putea costa între 235 și 585 de euro.

O felie din tortul de nuntă a Prințesei Diana cu Charles va fi scoasă la licitație. Cât ar putea costa aceasta

O felie din tortul de nuntă a Prințesei Diana cu Charles va fi scoasă la licitație. În urmă cu 40 de ani, milioane de oameni din întreaga lume urmărea nunta Prințesei Diana cu Prințul Charles. Cei doi s-au căsătorit în Catedrala St. Paul pe 28 iulie 1981, fiind cea mai urmărită nuntă televizată de până atunci. Cu ocazia împlinirii celor 40 de ani de la marele eveniment, casa de licitații Dominic Winter a decis să scoată la licitație o felie din tortul de nuntă a celor doi. Inițial, această felie de tort a fost oferită cadou uneia dintre anagajatele de la Clarence House, Moyra Smith, care a lucrat pentru Regina Mamă. Această bucată de tort este acoperită cu marțipan, fiind decorată cu un blazon regal albastru, auriu, argintiu și roșu, o potcoavă argintie, precum și câteva glazuri decorative albe.

Învelită în folie de plastic, bucata de tort a fost păstrată într-o cutie decorativă din metal cu mesajul „Foloseşte cu grijă”. Specialiastul în amintiri regale de la casa de licitații, Chris Albury, i-a sfătuit pe cei care vor cumpăra această felie de tort să nu o mănânce. „Deşi pare într-o stare foarte bună de conservare, vă sfătuim să nu mâncaţi această prăjitură. Dar după 40 de ani, e clar că e menită să dureze”, a spus Chris Albury. Potrivit CNN, felia din tortul regal ar putea costa între 200 și 500 de lire sterline, adică între 235 și 585 de euro.

Felia cântărește 800 de grame ar proveni de la una dintre cele 23 de prăjituri comandate pentru nunta regală sau de la unul dintre torturile oferite personalului. Ar fi fost vândută pentru prima oară în 2008 unui colecționar.

Fotografii inedite de la nunta Prințesei Diana cu Printul Charles

În urmă cu 40 de ani, Diana și Charles își spunea DA în fața a milioane de oameni din întreaga lume. Recent, casa de licitații RR Action a făcut publică o serie de imagini din culisele marelui eveniment, în care apare tânăra de 20 de ani. Într-una dintre fotografii, Diana apare ținând în brațe o domnișoară de onoare îmbrăcată într-o variantă în miniatură a rochiei de mireasă, în timp ce Regina Elisebeta era alături de ea. O altă imagine o arată pe Diana pregătindu-se pentru pozele oficiale de nuntă, cu mai mulți angajați ai palatului care o ajută să-și așeze trena lungă de 8 metri.

Prințesa Diana și Prințul Charles au divorțat in 1995, având împreună doi băieți, pe prinții William și Harry. Pe 31 august 1997, Prințesa Diana își pierdea viața într-un accident rutier. Aceasta se afla împreună cu iubitul ei de la acea vreme, care a murit pe loc în urma impactului. Pe 1 iulie, Diana ar fi împlinit 60 de ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: