Redactia.ro
Home » Monden » O mai ţineţi minte pe Olga Verbițchi, cea care a câştigat X Factor în 2016? Cum arată acum şi cu ce se mai ocupă

O mai ţineţi minte pe Olga Verbițchi, cea care a câştigat X Factor în 2016? Cum arată acum şi cu ce se mai ocupă

Olga Verbițchi

Olga Verbițchi este una dintre cele mai bune voci din România. La doar 15 ani, cântăreața a reușit să câștige o competiție de talente, X Factor de la Antena 1, și astfel a intrat în posesia unei sume de bani în valoare de 100,000 de euro. După acest succes, Olga Verbițchi și-a început cariera în muzică și a lansat mai multe melodii, printre cele mai cunoscute fiind „Coco Bongo”.

De aemenea, tânăra de 22 de ani a participat şi la al șaptelea sezon „Bravo, ai stil!, Metamorfoza – show-ul perfect, strălucirea supremă!”. Ea se alăturase celorlalte opt concurente: Anda Adam, Nicoleta Nucă, Ruxi, Sensy, Mădălina Pamfile, Otniela Sandu, Ioana Filimon și Carmen Negoiță.

Olga Verbițchi face muzică în continuare

Olga Verbițchi n-a renunţat nici în 2022 la marea ei dragoste: muzica. Dacă în urmă cu aproape un an talentata artistă a cântat despre sentimente și fiorii primei iubiri, acum artista lansează o nouă piesă despre cum este să fii neîndrăgostit. „Neîndrăgostit” spune o poveste prin care trecem cu toții la un moment dat.

E prea mult, care-i logica?/S-o închei așa, imatur/Din senin, ai uitat că tot îmi promiteai/Fericire/Te-am crezut/Minte-mă, nu te minți și pe tine” sunt versurile prin care Olga intră în pielea celor care suferă și spune cuvintele pe care de multe ori nu avem curaj să le rostim.

O dramă i-a marcat viaţa

Cântăreața a povestit că sora ei s-a îmbolnăvit grav când avea doar 3 luni din cauza unei supradoze de medicamente prescrise de medic. Din această cauză, sora Olgăi Verbițchi suferă de o invaliditate de gradul I care o împiedică să se miște. Aceasta este cea mai mare durere a cântăreței Olga Verbițchi .

S-a intamplat să se îmbolnăvească din cauza unei supradoze de medicamente pe care i-au prescris-o doctorii când avea doar trei luni.

De 12 ani nu vorbește, nu înțelege, nu se mișcă. Avem grijă de ea ca de un nou-născut, care nu mai crește, nu se mai dezvoltă. De multe ori încerc să îi vorbesc, dar nu mă înțelege, nici nu mă privește. Eu știu, însă, că ea mă ascultă și încearcă să mă înțeleagă.

Eu cred și sper că este bucuroasă pentru mine în suflet și se mândrește cu mine așa cum mă mândresc și eu cu ea. Ma gândesc că dacă nu era bolnavă, era la fel de talentată”, a povestit cântăreața Olga Verbițchi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: