Redactia.ro
Home » Monden » O nouă vedetă cu COVID-19? De la cine a contractat virusul

O nouă vedetă cu COVID-19? De la cine a contractat virusul

Simona Gherghe se întoarce la TV!

O nouă vedetă cu COVID-19? De la cine a contractat virusul. Cu peste 4.000 de infectări în România, răspândirea Covid-19 este din ce în ce mai problematică, având în vedere că aceasta afectează deja și micile comunități. Din păcate, copiii sunt expuși în fața acestui virus, astfel că, Simona Gherghe a fost îngrijorată pentru fiica sa.

O veste trăsnet în showbiz! Potrivit surselor, Ana, fiica Simonei Gherghe a intrat în contact cu un purtător de coronavirus, chiar la lecțiile de balet la care participa. Vedeta TV a mărturisit că a plecat imediat la spital să facă testul, nu înainte de a-și expune temerile pe Instagram. ”De vreo două săptămâni, fiica mea a început să facă balet și luni seara ne-au sunat de la clubul respectiv și ne-au anunțat că una dintre fetițele din grupa Anei a fost testată pozitiv cu COVID-19. Vă dați seama că în momentul acela au fost niște momente groaznice de panică. Ele se văzuse toată săptămâna. Cred că în 10 minute am sunat la medicul de familie, ne-am suit în mașină și am mers să ne testăm.”

Testul a ieșit negativ

Simona Gherghe a răsuflat ușurată la aflarea veștii că și ea și fiica să sunt sănătoase și departe de a fi infectate cu coronavirus. ”Cele 24 de ore au trecut foarte greu. Testul a venit aseară, târziu și rezultatul și suntem amândouă negative. Totul este în regulă și sunt foarte fericită că este bine. O să continui să transmit emisiunea din platou, că o măsură suplimentară de precauție, deși sunt ok și am trecut de hopul acesta”, a mărturisit Simona Gherghe pe rețelele de socializare, ușurată fiind de faptul că a trecut prin clipe cumplite alaturi de familia sa.

Cu peste 4.000 de infectări în România, răspândirea Covid-19 este din ce în ce mai problematică, având în vedere că aceasta afectează deja și micile comunități. Din păcate, copiii sunt expuși în fața acestui virus, astfel că, Simona Gherghe a fost îngrijorată pentru fiica sa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: