Redactia.ro
Home » Monden » O recunoști? Aici era o copilă, dar peste ani a devenit una dintre cele mai mari artiste ale României

O recunoști? Aici era o copilă, dar peste ani a devenit una dintre cele mai mari artiste ale României

GALERIE FOTO (4) corina chiriac

Corina Chiriac și-a păstrat frumusețea din tinerețe și acum. Artista a rămas în memoria colectivă cu șlagăre precum “Mama, doar mama”, “Inima ta”, “Strada Speranței”. Corina Chiriac a făcut istorie în țară dar nu numai. Țări precum Polonia, Italia, Portugalia, Germania sau SUA au fost fermecate de talentul artistei.

De unde a moștenit talentul Corina Chiriac

Cântăreața provine dintr-o familie de muzicieni. De mică a fost înconjurată de muzică, mama ei era profesoară de pian, iar tatăl ei un cunoscut compozitor. Încă de mică Corina Chiriac a manifestat valeități artistice. I-a moștenit talentul mamei, Eliza și a cântat la pian, vioare, iar mai târziu a făcut actorie.

În anul 1970 Corina a câștigat concursul „Steaua fără nume”. Succesul ei era pe o pantă asccendentă și în anul următor a câștigat locul al treilea la concursulCerbul de Aur” din Brașov, iar cea urma este istorie.

Viața amoroasă a Corinei

Cu o carieră de peste 50 de ani, artista nu se poate lăuda cu același succes și în dragoste. A fost căsătorită o singura dată, dar mariajul nu a rezistat mai mult de trei ani. Corina și-a cunoscut șotul, pe Virgil Anastasiu în America unde a plecat în 1988.

Cântăreața are o atitudine foarte fermă când vine vorba de iubire, iar când simte că nu mai este o prioritate pentru bărbatul de lângă pleacă fără să se uite în spate. Artista a mărturisit că a avut mai multe dezamăgiri în amor și a spus și care crede că este cauza.

„Probabil din lipsă de măsură: ne îndrăgostim prea tare, sperăm prea mult, ne iluzionăm prea mult și atunci ne deziluzionăm proporțional cu lipsa de limită, dar hey, nu am spus nimic nou!” – Corina Chiriac

Corina Chiriac susține că se simte bine singură. Nu simte nevoia să aibă pe cineva alături. Se relaxează mai bine singură. Noua pasiune a artistei este pentru emisiunile de investigații criminalistice sau seriale polițiste. Atunci când vrea să socializeze artista iese cu prietenele în oraș și savurează un pahar de șampanie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: