Redactia.ro
Home » Monden » O româncă este cea mai sexy iubită de fotbalist din Serie A

O româncă este cea mai sexy iubită de fotbalist din Serie A

GALERIE FOTO (9) Andreea Sasu, Riccardo Saponara, Philipp Plein

Andreea Sasu face furori în Italia. Tânăra născută într-o comună din Moldova este iubita fotbalistului Riccardo Saponara, iar în urmă cu câteva luni a fost desemnată cea mai sexy iubită de fotbalist din Serie A, luându-i fața Georginei Rodriguez, partenera lui Ronaldo.

Românca este celebră în peninsulă. Plecată încă din 2010 în Italia, a avut mai multe relații cu bărbați cunoscuți. De ceva vreme se iubește cu Riccardo Saponara, mijlocaș la Fiorentina, împrumutat la Spezia. Fotbalistul o răsfață cum știe el mai bine, dovadă fiind fotografiile postate de amândoi pe conturile de socializare.
Bruneta are o diplomă în marketing şi publicitate, dar visul ei a fost să fie model.

Cine este Andreea Sasu

În 2010 a plecat în Italia, unde a făcut carieră. Ajunsă în peninsulă, la început lucrurile nu au fost tocmai roz. A fost nevoită să lucreze chiar și într-un restaurant.

”Nu aveam bani şi pentru a te prezenta la castinguri aveai nevoie să fii tot timpul aranjată, îmbrăcată bine plus alte cheltuieli: tren, metrou, mâncare. Era ca la loterie. Din sute de fete, reprezentanții evenimentului alegeau, după anumite criterii, puţin peste 20. Aşa că dacă aveai noroc să fii aleasă, îţi scoteai cheltuiala, dacă nu, rămâneai fără bani. Şi tot aşa, aproape doi ani de zile”, a povestit în urmă cu ceva vreme, Andreea Sasu.

Apoi a participat la Insula Iubirii, din Italia și așa a ajuns să fie cunoscută. În final, frumoasa româncă a reușit să-și îndeplinească visul, să prezinte colecții pentru case celebre precum Roberto Cavalli sau Dolce&Gabbana.
Pentru a fi mereu în formă, frumoasa brunet are un meniu strict și face foarte mult sport.

”Ştiu că sunt femei care spun că e genetică treaba. Dar la mine chiar aşa e. Mănânc mult şi nu mă abţin de la nimic. Deseori mănânc mai mult decât logodnicul meu. Îmi lipsesc foarte mult mâncărurile din România, cele pe care le face mama. Fac sport trei ore pe săptămâna, iau lecţii şi de kick-boxing cam de două ori pe săptămâna, dar asta o fac pentru apărarea personală. Ca orice femeie care ţine la frumuseţe, merg la saloanele de înfrumuseţare”, spunea Andreea.

Înainte de a avea o relație Riccardo Saponara, Andreea Sasu s-a iubit cu celebrul creator de modă Philipp Plein și cu motociclistul Andrea Iannone.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: