Redactia.ro
Home » Știri » O româncă stabilită în Beirut a văzut iadul cu ochii. „Mașini distruse, blocuri dărâmate, sticlă pe jos și mii de oameni plini de sânge”

O româncă stabilită în Beirut a văzut iadul cu ochii. „Mașini distruse, blocuri dărâmate, sticlă pe jos și mii de oameni plini de sânge”

Rim Sbeiti, o româncă stabilită în Beirut, a fost prezentă în locul în care a avut loc explozia care a dezlănțuit iadul în acea noapte, femeia aflâdu-se în mașină. Tânăra povestește cum oamenii alergau plini de sânge fără direcție și urlau după ajutor.

Rim a reușit să scape teafără, aceasta ascunzâdu-se în mașină, însă a rămas în stare de șoc mai bine de două ore.

În momentul exploziei din Beirut, Rim credea că a murit

Femeia care a se afla la fața locului în momentul exploziei din Beirut descrie ceea ce a văzut la fața locului: mult fum, mașini distruse, blocuri dărâmate, sticlă pe jos și mii de oameni plini de sânge care strigau după ajutor. Rim Sbeiti s-a mutat de cinci ani în Liban, iar marți, 4 august, a declarat plină de lacrimi că a dat nas în nas cu moartea. A fost prinsă în mașină când iadul s-a dezlănțuit. Șocul a cuprins-o atât de tare încât abia după două ore a realizat ce i s-a întâmplat.

Explozia a făcut peste 300 de mii de victime

Explozia a fost atât de puternică, încât a provocat distrugeri de o rază de 15 kilometri. Peste 300 de mii de oameni au rămas fără casă și alte aproximativ 100 de persoane au murit. Peste 4.000 de persoane au fost rănite și zeci de oameni încă sunt dați dispăruți.

„Așteptam să trec cu mașina, era un pic aglomerat. Dintr-odată mă uit în sus și văd ceva negru care iese din cer. Apoi a venit explozia. Mi-a căzut ceva pe mașină, de sus, mi-a venit în cap, până am reușit să-mi dau capul în jos. Pe urmă am făcut panică mare, am început să urlu, să plâg, că nu știam ce se-ntâmplă. La un moment dat am crezut c-am murit. Pe urmă au venit niște fete pline de sânge, săracele, m-au scos din mașină, am stat lângă bloc. Țipând, plângând, oameni cu sânge plini”, a declarat Rim Sbeiti.

Spitalele libaneze sunt deja aproape pline cu bolnavi de COVID-19, iar miile de răniți rezultați în urma exploziei vor face ca infecția să se răspândească și mai repede.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: