Redactia.ro
Home » Știri » O vasluiancă fără inhibiții! Și-a arătat sânii tuturor, răcorindu-se la o țâșnitoare

O vasluiancă fără inhibiții! Și-a arătat sânii tuturor, răcorindu-se la o țâșnitoare

Căldura și soarele i-au dat mari bătăi de cap unei vasluience. Marți, chiar în centrul Vasluiului și de față cu toată lumea, femeia și-a ridicat bluza și s-a răcorit la o țâșnitoare.

O vasluiancă fără inhibiții! Și-a arătat sânii tuturor, răcorindu-se la o țâșnitoare

Toropită de căldură, o vasluiancă nu a mai rezistat temperaturii ridicate de afară și a lăsat inhibițiile deoparte. Femeia s-a îndreptat către o țâșnitoare din centrul orașului, și-a ridicat bluza și s-a răcorit în văzul tuturor, ochii multor bărbați fiind ațintiți către ea. Mai exact, către sânii ei, căci vasluianca i-a dezgolit fără nicio jenă, mai ales că nu purta nici sutien.

Mulți dintre cei care au asitat la scenă nu au putut ocoli momentul, așa că au filmat-o pe femeie și au postat-o pe rețelele de socializare. ”Un duş rece în mijlocul oraşului”, a scris un bărbat care a făcut public totul. Comentariile nu au întârziat să apară la postare: “De la căldură se trage toată treaba! Cu 40 de grade resimţite de organism, mă mir că doamna nu a aruncat şi fusta de pe ea, ca să se azvârle, rebelă, direct în fântâna arteziană. Măcar dacă făcea asta, ştia una şi bună, iar răcorirea ar fi fost completă. Aşa, a făcut treaba doar pe jumătate. Păcat!”, au reacționat internauții amuzați. Iată AICI filmulețul!

Când scăpăm de vremea caniculară

Potrivit directorului ANM, Elena Mateescu, canicula va mai ține până pe data de 20 august. Partea de vest va fi cea mai afectată.

„O vreme în continuare deosebit de călduroasă, caniculară și cu disconfort termic accentuat. Înregistrăm 40 de grade Celsius la Bechet, 39 la Calafat, 38 la București. Vorbim de temperaturi măsurate în condiții standard, dar temperaturile resimțite sunt între 40 și 43 de grade Celsius. Vorbim de valori care, în această zi, vor fi cele mai ridicate în special în Muntenia, Oltenia, Banat, sudul Moldovei și sud-estul Transilvaniei. În același timp, trebuie să menționăm și condițiile de instabilitate termică accentuată, până mâine dimineață, la ora 2.00, este posibil ca în Crișana, Maramureș și local în Banat, Transilvania și nordul Moldovei să consemnăm perioade de instabilitate atmosferică accentuată, cu vijelii puternice, cu rafale de peste 80-100 de km/h și nu în ultimul rând cantități de apă între 25, până la 30 de litri pe metru pătrat (…) Vremea va rămâne călduroasă, caniculară în special în vest”, a spus Elena Mateescu la un post TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: