Redactia.ro
Home » Știri » Un vasluian pe nume ”Mercedes” și-a pus poarta Versace la vila unde locuiește. Cât l-a costat toată grandomania

Un vasluian pe nume ”Mercedes” și-a pus poarta Versace la vila unde locuiește. Cât l-a costat toată grandomania

Rar mai vezi așa ceva! Într-o comună din Vaslui, un locuitor pe nume ”Mercedes” și-a pus poartă marca Versace în fața vilei-palat unde locuiește. Mulți rămân uluiți când trec prin fața casei sale și se întreabă de unde a avut și cât l-a costat toată această grandomanie.

Un vasluian pe nume ”Mercedes” și-a pus poarta Versace la vila unde locuiește. Cât l-a costat toată grandomania

Oricine ar trece prin fața casei lui ar sta în loc și s-ar mira de ceea ce vede. Un bărbat din comuna vasluiana ”Băcești” are o vilă-palat cum numai în filme vezi, dar poarta locuinței este cea care atrage cel mai mult atenția. Asta pentru că este făcută după brandul Versace și are inscripționat și numele proprietarului, ”Mercedes”.

Potrivit Vremea Nouă, poarta l-ar fi costat pe ”Mercedes” 4.500 de euro. De altfel, în comuna acestuia,”Băcești”, sunt mai mulți locuitori ce au astfel de porți impozante, cu numele lor trecute, dar și vile-palat. Unde mai pui că dețin și mașini luxoase și-și amplasează statui în curțile spațioase. Toate acestea, băceștii le-ar obține din afaceri ilegale din afară, dar și din țară, ajutoare de la statul român, dar și din ajutoarele de la țările pe unde sunt plecați, prin Europa.

Palatele faraonice, revanșa romilor din România (AFP) | RFI Mobile

Alte localități  din țară cu vile-palat

Comuna Băcești din Vaslui nu este singura unde sunt astfel de palate ce valorează milioane de euro. O altă zonă, unde se află mulți romi cu zeci de palate, este Strehaia, un orăşel sărac din Mehedinţi. Aici, se spune că romii au făcut afaceri cu deșeuri metalice, iar primii care au dat startul sunt cei din familia Strehaia. Faptele lor au fost vizate de anchete penale, fiind trecute la sancțiuni penale. Strehaia a ajus cunoscută și la nivel mondial. Mai ales pentru isotoria ei. Aici, strămoşii actualilor romi de la Strehaia au fost trimiși de Matei Basarab ca sclavi la o mănăstire, în  anul 1650. În timp, aici s-a format o comunitate de romi căldărari.

Curatenia de iarna la Strehaia! Rromii sunt dati afara din palate! Fiscul a scos la licitatie imobilele, dar nimeni nu vrea sa le cumpere! De 10 ani, aici nu s-au mai platit

Foto: palatul unor romi din Strehaia

Și în zona Banatului, în Timișoara, sunt multe vile-palat ale romilor. Încă din 1990 în Timișoara s-au început a construi astfel de ”case” .Pe Calea Aradului din zonă n-ai cum să treci fără să te miri, vilele-palate te impresionează prin dimensiunile sale. Aici, deși locuitorii ar fi primit chiar și 1 milion de euro pentru a le fi cumpărate locuințele, au refuzat cu vehemență.

Peste 200 de palate ale romilor din Timișoara redesenează orașul | Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: