Redactia.ro
Home » Știri » O vedetă din „Friends” a murit în ajunul Crăciunului

O vedetă din „Friends” a murit în ajunul Crăciunului

O vedetă din "Friends" a murit în ajunul Crăciunului

O vedetă din „Friends” a murit în ajunul Crăciunului. Allee Willis, textiera pieselor folosite drept teme muzicale în Friends și The Karate Kid, și a unor hituri precum Septembre, a murit la vârsta de 72 de ani.

O vedetă din „Friends” a murit în ajunul Crăciunului

Compozitoarea Allee Willis, cunoscută pentru colaborarea cu trupa Earth, Wind, Fire ca şi pentru versurile piesei ” I’ll be there for you”, cunoscută drept tema muzicală a seriei “Friends”, a murit în urma unui stop cardio-respirator.

Prudence Fenton, prezentată de prietenii de familie ai artistei drept ”partenerul şi sufletul pereche” al lui Willis, a declarat că este şocată de moartea subită a prietenei sale.

Willis a fost inclusă în Songwriters Hall of Fame în 2018 pentru piese ca “Neutron Dance”, cântată de Pointer Sisters, “What Have I Done to Deserve This?”, interpretată de Pet Shop Boys şi Dusty Springfield, “Lead Me On”, cu Patti LaBelle.

Willis era cunoscută pentru stilul vestimentar retro

Willis era cunoscută în Los Angeles pentru stilul vestimentar retro ţipător pe care îl practica atât în vestimentaţie cât şi în decorarea casei. Vila sa construită în 1937 era văruită în roz şi botezată “Willis Wonderland”.

Domiciliul său arăta ca un muzeu al istoriei pop, fiind folosit ca locaţie pentru o serie de fotografii realizate recent de publicaţia Variety cu Billie Eilish.

Willis a câştigat de două ori premiul Grammy, pentru “The Color Purple”, cel mai bun album de teatru muzical, în 2016, şi pentru contribuţia pe care şi-a adus-o la coloana sonoră a peliculei “Beverly Hills Cop”, cu două decenii mai devreme. A fost nominalizată la premiile Tony şi Emmy.

Citeste si:Președintele României, mesaj pentru români de Crăciun!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: