Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman, în lacrimi după ziua fiicei sale. Vedeta este dezamăgită

Oana Roman, în lacrimi după ziua fiicei sale. Vedeta este dezamăgită

Oana Roman

Fiica Oanei Roman, Isabela, a fost sărbătorită, în acest weekend, la împlinirea vârstei de șapte ani. Mama ei, însă, nu s-a putut bucura pe deplin de moment, deoarece a existat ceva care a deranjat-o. Oana Roman a povestit fanilor, în lacrimi, faptul care a dezamăgit-o.

Oana Roman, în lacrimi după ziua fiicei sale. Vedeta este dezamăgită

Deși au divorțat, în urmă cu câteva zile, Oana Roman și Marius Elisei i-au serbat împreună, în acest weekend, ziua de naștere a fiicei lor, Isabela, care a împlinit șapte ani. După petrecere, care s-a desfășurat conform pandemiei, Oana Roman a ținut să-și spună oful fanilor. Vedeta a mărturisit cu ochii în lacrimi ceea ce a dezamăgit-o, informează Spynews.

Oana Roman și Marius Elisei au fost împreună la ziua fiicei lor! Ce s-a întâmplat la ziua Izabelei

Oana Roman a dezvăluit că niciunul dintre bunici nu a sunat-o pe Isabela să-i spună ”La mulți ani!”. Aici nu se include și mama vedetei, care locuiește împreună cu ea, deoarece este bolnavă.

”Bunicii ei nu au fost lângă ea niciunul, în afară de mama pe care a văzut-o deoarece stă cu noi în casă, niciun bunic nu a fost lângă ea nici măcar cu un telefon. Ok, poate să nu-ți placă de mine, pot să consider că n-am fost o fiică bună sau n-am fost o noră bună, dar copilul ăsta ce vine are? (…) Cum îi explici unui copil că niciun bunic nu a simțit să-i dea un telefon să-i spună ”La mulți ani”, anul ăsta nimeni.”, a povestit Oana Roman pe Instagram.

oana roman cu lacrimi in ochi

Isabela nu știe de divorțul părinților

Oana Roman și Marius Elisei au obținut custodie comună asupra celei mici, după divorț. Isabela nu știe încă despre divorțul părinților, asta pentru că părinții au considerat că o vor afecta prin această veste.

Ea deocamdată știe că noi ne-am supărat, că ne-am certat. E mică, nu pot să o încarc cu lucruri care să o afecteze (…) Ideea este că Isabela încă nu s-a obișnuit cu ideea. Își dorește foarte mult. A fost acum în vacanță cu mama ei, m-a sunat de acolo și mi-a spus: «Tati, îmi doresc foarte mult să vii și tu data viitoare cu noi ca să fiu și eu mai bine!». Da, îmi simte lipsa, evident. E copil. Dar, normal, la ziua ei, nu aș avea cum să nu fiu acolo, îți dai seama. Până la urmă, este ziua ei. E ca și cum s-ar mărita, iar eu nu aș participa. Mi se pare absurd!”, a spus Marius Elisei, la Antena Stars.

Image result for oana roman si marius elisei impreuna

După ce au semnat actele de divorț, Oana Roman și Marius Elisei au confirmat acest lucru și pe Instagram.

”Dragii mei din respect fata de voi comunitatea mea, am hotărât sa vorbim aici. Împreună va anuntam ca am divorțat amiabil și rămânem părinți pt Isabela și prieteni care se respecta și se sprijină reciproc. Cu sinceritate și ceva bâlbâieli de la emoții, va mulțumim pentru suport și înțelegere”, a spus  Oana Roman.

Șapte ani au stat împreună Oana Roman și Marius Elisei.

Image result for oana roman si marius elisei casatorie

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: