Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman și Marius Elisei au fost împreună la ziua fiicei lor! Ce s-a întâmplat la ziua Izabelei

Oana Roman și Marius Elisei au fost împreună la ziua fiicei lor! Ce s-a întâmplat la ziua Izabelei

GALERIE FOTO (3) Oana Roman și Marius Elisei au fost împreună la ziua fiicei lor! Ce s-a întâmplat la ziua Izabelei

Oana Roman și Marius Elisei s-au întâlnit la ziua fiicei lor, sâmbătă, 20 februarie. La doar câteva zile dee la divorț, cei doi au lăsat dușmănia de-o parte și au fost alături de Izabela.

Oana Roman și Marius Elisei au fost împreună la ziua fiicei lor

Ziua de sâmbătă, 20 februarie, a fost una de sărbătoare pentru familia Oanei Roman. Fiica ei și a lui Marius Elisei a împlinit vârsta de 7 ani. Vedeta a ținut o petrecere în cinstea fiicei sale, unde și-a făcut apariția și fostul soț al Oanei.

Oana Roman și Marius Elisei au fost împreună la ziua fiicei lor! De ziua Izabelei, Oana Roman i-a făcut fiicei sale o petrecere la care a chemat toate „mămicile de pitici cu lipici”, din show-ul de la Antena Stars, dar și prieteni apropiați. Petrecerea a avut loc tot la Magic Place, locul de joacă deținut de Brigitte Pastramă, bună prietenă cu Oana.

Oana Roman și Marius Elisei au fost împreună la ziua fiicei lor! Ce s-a întâmplat la ziua Izabelei

Motivul pentru care Marius Elisei și Oana Roman vor fi împreună la toate evenimentele importante din viața fiicei lor, este că aceasta nu știe încă de divorț.

“Isa deocamdată știe că noi ne-am supărat, că ne-am certat. E mică, nu pot să o încarc cu lucruri care să o afecteze”, a spus Marius Elisei.

Oana Roman și Izabela au purtat ținute identice, iar tot locul de joacă a fost împânzit de baloane frumos colorate. Sânziana Buruiană și Elena Ionescu au îngropat cu acest prilej securea războiului cu Oana Roman și Cristina Șișcanu, ele fiind prezente la ziua Isei, deși s-au certat năprasnic în cadrul show-ului difuzat la Antena Stars.

Oana Roman și Marius Elisei au fost împreună la ziua fiicei lor! Ce s-a întâmplat la ziua Izabelei

”Mămicile s-au împăcat de ziua Isabelei, pentru că cei mici se înțeleg foarte bine. Nu merită să ținem supărarea”, a declarat Sânziana Buruiană, pentru Click!.

Oana Roman și Marius Elisei au fost împreună la ziua fiicei lor! Mama Oanei Roman, Mioara Roman, nu a lipsit de la petrecerea nepoatei ei. Aceasta se simte bine după operația suferită recent. Printre mămicile din show-biz prezente la petrecere s-au mai numărat Deea Maxer și Gabriela Cristea.

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat

Oana Roman și Marius Elisei s-au prezentat, luni, pe 15 februarie, la notar și au divorțat. Marius Elisei a ajuns primul la fața locului pentru a semna actele de divorț și, după ce a lăsat-o pe cea mică la grădiniță, a ajuns și Oana Roman.

Înainte de a intra la notar, Oana Roman a stat preț de câteva minute în mașină și a fumat o țigară. Ulterior, după ce și-a făcut curaj și a semnat divorțul, Oana Roman s-a întors la mașină, unde a mai stat câteva clipe și, la un moment dat și-a pus mâna la gură, semn că nu a fost o decizie ușoară. Și Marius Elisei a ieșit destul de bulversat de la notar, a stat câteva minute să fumeze dintr-o țigară.

În luna decembrie, atunci când a anunțat despărțirea, Oana Roman spunea că Marius Elisei a lăsat-o fără afacerea de familie, un site de haine, trecut pe numele lui, dar la care Oana a precizat că a muncit foarte mult.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: