Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu, probleme majore în prag de sărbători. Vedeta a fost dată în judecată de fostul manager al clinicii

Oana Zăvoranu, probleme majore în prag de sărbători. Vedeta a fost dată în judecată de fostul manager al clinicii

GALERIE FOTO (4) Oana Zăvoranu, probleme majore în prag de sărbători

Oana Zăvoranu, probleme majore în prag de sărbători. Vedeta a fost dată în judecată de fostul manager al clinicii pe care Oana Zăvoranu o deține. Se pare că motivul ar fi o sumă de bani pe care bruneta trebuie să i-a dea acestuia.

Oana Zăvoranu, probleme majore în prag de sărbători. Vedeta a fost dată în judecată de fostul manager al clinicii

Oana Zăvoranu, probleme majore în prag de sărbători. În prag dde sărbători, Oana Zăvoranu are parte numai de probleme. Scandalul de la clinica Oanei continuă să ia amploare. După ce mai multe asistente au acuzat-o pe brunetă că nu le-ar fi plătit și că ar fi fost jignite de soțul acesteia, acum vedeta se confruntă cu o nouă problemă. Potrivit Click.ro, Oana Zăvoranu a fost dată în judecată de Horia V., fostul manager al clinicii private pe care aceasta o deține. Se pare că motivul sunt banii. Vedeta i-ar datora bărbatului o sumă de bani, iar în luna septembrie, Horia Vlădescu și vedeta au ajuns la cuțite, motiv pentru care acesta a plecat de la clinică. De asemenea, bruneta le-ar fi interzis angajaților să mai vorbească cu el, dând afară pe toată lumea care i-a fost loială fostului manager. În curând, cei doi vor avea înfățișare la Judecătorie.

În urmă cu câteva luni, o asistentă l-a acuzat pe Alex Ashraf de vătămare corporală, iar angajata clinicii și-a dat demisia. Alex și-ar fi ieșit din minți când fosta angajată și-ar fi cerut banii și ar fi agresat-o fizic. Oana Zăvoranu i-a luat apărarea soțului său mărturisind că angajata a fost vinovată.

Asta nu e tot! Vedeta tv este la cuțite și cu fostul administrator al clinicii sale, cu B.I.F, fost director al Spitalului Clinic Colentina, din cauza căruia ar fi rămas cu o gaură în buget de mii de euro. «A venit momentul să vă dau și numele infractorului principal și anume: Dr. B.I.F (inițialele reale ale numelui său întreg). În ciuda aparențelor și a CV-ului medical, acesta deține și un CV infracțional impresionant» , a scris Oana Zăvoranu în urmă cu câteva luni, pe contul ei personal de Facebook.

Ce spune fosta angajată a Oanei Zăvoranu

Potrivit unei foste angajate de la clinica privată a Oanei Zăvoranu, totul ar fi pornit de la discuția telefonică cu Oana. Femeia i-ar fi vorbit vedetei la per tu, iar acest lucru l-a scos din minți pe Alex. Ulterior, asistenta și-a dat demisia, iar din acea clipă a pornit conflictul dintre ei.

„Într-un final, am amenințat că o să chem și televiziunea și a venit managera și mi-a dat o parte din bani. Mi s-a spus că restul o să-l primesc ulterior. Acel ulterior nu a mai existat. Mai am de luat de la ei salariul pe o lună, pe luna septembrie. Mi-au dat pe luna august, banii se dau cu o lună în urmă. Și mai am banii de concediu, eu n-am avut nicio zi de concediu. (…)Sunt blocată și nu am cum să iau contact cu ei. Le-am făcut plângere la ITM, mai mult de atât ce puteam să fac? Au probleme și comportamentale pentru că, până la urmă, nu așa vorbești cu angajații”, a continuat asistenta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: