Redactia.ro
Home » Sport » Olăroiu, ofertă de nerefuzat! Cât vor să-i dea arabii

Olăroiu, ofertă de nerefuzat! Cât vor să-i dea arabii

Olăroiu, ofertă de nerefuzat

Cosmin Olăroiu a primit o ofertă fabuloasă. Șeicii de la Al Wahda nu se uită la bani și încearcă să-l convingă pe antrenorul român să preia echipa.

Cosmin Olăroiu este dorit de fosta echipă a lui Laurențiu Reghecampf. În prezent o antrenează pe Jiangsu Suning și câștigă anual 7 milioane de euro. Chinezii au anunțat însă scăderi salariale din cauza pandemiei de coronavirus. Astfel că, șefii lui Al Wahda încearcă să-l convingă pe Cosmin Olăroiu să plece din China. Antrenorului român i s-a promis un buget consistent pentru a reconstrui echipa și un salariu pe măsură. Oli mai are însă doi ani de contract cu Jiangsu Suning, echipă pe care o antrenează din 2018. De când antrenează în China a mai avut oferte. De fiecare dată, însă șefii clubului s-au opus. Cosmin Olăroiu a antrenat în Emirate două echipe. Al Ain și Al Ahli. A câștigat câte două titluri cu fiecare dintre cele două formații.

Olăroiu s-a implicat în lupta împotriva pandemiei de coronavirus

Ca mulți alți oameni din sport, și antrenorul român a dat o mână de ajutor în lupta împotriva pandemiei de coronavirus. Acesta a făcut o donație către spitalul “Victor Babeș” din București. Managerul spitalului, Emilian Imbri a dezvăluit că tehnicianul a decis să plătească 100 de porții de mâncare în fiecare zi pentru persoanele angajate la spital.

„Prânzul este asigurat de un sponsor pe nume Cosmin Olăroiu. Ne-a întrebat cum ne poate ajuta și ne-a oferit această sponsorizare. El achită masa pentru o sută de persoane pe zi. Ne-a spus că ne poate ajuta cu orice altceva mai avem nevoie”, a declarat managerul spitalului, la Romania TV.

„Eu nu am dorit să se afle. I-am întrebat pe doctori cu ce pot ajuta, dar mi-au spus că nu au nevoie de nimic deocamdată.M-au rugat doar să asigur mâncarea și asta am făcut”, spunea antrenorul la Digi Sport.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: