Redactia.ro
Home » Știri » Olguța Dana Totolici, cu ce se ocupă soția lui Dan Barna. Are un salariu la care mulți nici nu visează

Olguța Dana Totolici, cu ce se ocupă soția lui Dan Barna. Are un salariu la care mulți nici nu visează

La cei 40 de ani ai săi, Olguța Dana Totolici este soția lui Dan Barna și are un CV impresionant, care îi aduce și un venit pe măsură. Puțini sunt cei care știu detalii din viața uneia dintre cele care ar fi putut ajunge Prima Doamnă a României, după candidatura pentru fotoliul de președinte de la Palatul Cotroceni.

Olguța Dana Totolici a urmat două mastere în domeniul juridic, dintre care unul la Paris. Însă iată cu ce se ocupă soția lui Dan Barna.

Olguța Dana Totolici, cu ce se ocupă soția lui Dan Barna

De meserie jurist, dar și expert în fonduri europene, liderul USR Dan Barna are o soție cu un CV extrem de impresionant pentru orice angajator din România.

Așa se face că Olguța Totolici lucrează de circa 10 ani la OMV Petrom. Soția lui Dan Barna are funcția de Head of Reward & Respect Labour Litigation Department, potrivit detaliilor postate pe pagina sa de LinkedIn.

Olguța Dana Totolici, salariu de mii de euro pentru soția lui Dan Barna

Detalii despre salariul Olguței Dana Totolici apar și în declarația de avere a lui Dan Barna. Soția liderului USR ar câștiga circa 6.000 de euro pe lună.

Olguța Dana Totolici a terminat Facultatea de Drept, în 2004, fiind vorba de aceeași facultate absolvită și soțul ei. Studiile în domeniul juridic au fost aprofundate și în cadrul Universității de la Sorbona.

Olguța Dana Totolici a urmat și două mastere, unul dintre ele chiar la Paris. Soția lui Dan Barna nu s-a oprit aici, continuând cu doctoratul în dreptul muncii la Universitatea Titulescu. Mai apoi cu un MBA – Master of Business Administration – la Universitatea din Hull.

Olguța Dana Totolici, lăudată de soțul Dan Barna

Într-un interviu acordat lui Marius Tucă, Dan Barna a precizat că soția lui reprezintă echilibrul său mental. ‘Soţia mea este un om grozav şi, din păcate, aloc puţin timp, prea puţin timp familiei şi ăsta este un lucru pe care mă tot chinui să-l repar’, a mărturisit omul politic la Marius Tucă Show.

Se pare că, soția lui Dan Barna este colegă de muncă chiar cu soțul Vioricăi Dăncilă, Cristinel Dăncilă, care lucrează tot în cadrul companiei OMV Petrom.

În cadrul aceleași companii lucrează și soțul fostului premier al Românei, care, potrivit declarației de avere, a câștigat suma de 436.162 de lei. Adică aproximativ 8.000 de euro lunar, în 2016.
De asemenea, Viorica Dăncilă a lucrat la rândul ei la Petrom, timp de 21 de ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: