Redactia.ro
Home » Știri » Oligarhul rus, Andrey Melnichenko, face furori cu iahtul său luxos. Cum arată nava ce depășește 400 de milioane de euro

Oligarhul rus, Andrey Melnichenko, face furori cu iahtul său luxos. Cum arată nava ce depășește 400 de milioane de euro

Andrey Melnichenko, renumitul miliardar oligarh rus, are un iaht extrem de scump. Nava valorează peste 400 de milioane euro și are condiții pe măsura prețului: piscină, heliport sau punct de observație subacvatic.

Oligarhul rus, Andrey Melnichenko, face furori cu iahtul său luxos. Cum arată nava de peste 400 de milioane de euro

Iahtul de milioane de euro al oligarhului rus Andrey Melnichenko a ajuns în aceste zile în insula Capri, Italia. Toți cei aflați în zonă se minunează de cum arată nava unde oricine și-ar dori să fie.

”Sailing Yacht A” este denumirea ambarcațiunii cu vele lansată în 2015. Are o lungime de 143 de metri și o lățime de 25 de metri și unde mai punem că are o înălțime de 100 metri. Totodată, velele au un rol important pentru această navă. Ele sunt o idee originală a lui Jacques Garcia, Philippe Starck și Nobiskrug în Kiel. Motorul a fost construit în Germania, scrie Cancan.

Ce soartă așteaptă iahtul "A" al miliardarului rus Andrey Melnichenko. Iahtul cu vele "A" de Andrey Melnichenko a plecat la mare

Nava lui Andrey Melnichenko , sechestrată în portul Gibraltar

În anul 2017, ”Sailing Yacht” a fost sechestrată în portul Gibraltar, după ce oligarhul rus nu ar fi fost la timp cu plata pentru constructorii de la Nobiskrug. Le-ar fi datorat aproximativ 15,3 milioane de euro. Totul s-a întâmplat la două săptămâni după ce Andrey a plecat ”la drum” cu ambarcațiunea, după terminarea concenperii ei.

Andrey Melnichenko, viață de magnat

Andrey Melnichenko deține nu doar iahtul foarte scump ci și toate acțiunile majoritare în grupul EuroChem (producător de îngrășăminte) și în companiile energetice SUEK și Siberian Generating Energy Company. Potrivit unui clasament făcut de Forbesc, Andrey ar fi 95- lea cel mai bogat om din lume, aș 7-lea cel mai bogat om din Rusia, asta pentru că averea lui ar fi estimată la 19, 8 miliarde de dolari.

El este căsătorit cu Sandra Nikolich, care provine dintr-o familie înstărită. Tatăl ei este  arhitect de succes, iar mama interpret în limbajul mimico-gestual.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: