Redactia.ro
Home » Știri » OMS, anunț important! „Ce e mai rău abia urmează”

OMS, anunț important! „Ce e mai rău abia urmează”

OMS

Organizația Mondială a Sănătății a anunțat că pandemia de coronavirus nu se va sfârși în următoarele luni. Într-o conferință de presă, directorul instituției a făcut un avertisment serios „Nu vă relaxați! Ce e mai rău abia urmează”.

Când se va sfârși pandemia de coronavirus

Directorul Organizației Mondială a Sănătății a precizat într-o conferință de presă că nu lumea nu ar trebui să se relaxeze în privința pandemiei de coronavirus.

Tedros Adhanom Ghebreyesus a declarat că în perioada următoare va fi cea mai dificilă de până acum. „Aveți încredere în noi. Ceea ce este mai rău abia acum urmează. Este un virus pe care mulți oameni încă nu îl înțeleg „, spune acesta.

De asemenea, directorul OMS este de părere că noul virus este la fel de periculos precum gripa din 1918, care a ucis până la 100 milioane de oameni.

Dar acum avem tehnologie, putem preveni acel dezastru, putem preveni acest tip de criză”.

Conform acestuia, pandemia de coronavirus care a infectat aproximativ 2,2 milioane de oameni și a ucis peste 166.000, s-ar putea înrăutății. Nu a explicat motivul acestei precizări, dar a avertizat întreaga lume să nu se relaxeze în privința noului virus, deoarece va urma o perioada mult mai dificilă.

Specialiștii se așteaptă ca în perioada următoare, noul virus să se întindă și pe continentul Africa, acolo unde sistemele de sănătate sunt mai puțin dezvoltate.

Franța propune înființarea unui grup de experți în coronavirus

Franșa cere înființarea unui Înalt Consiliu de Sănătate Umană și Animală la Organizația Mondială a Sănătății, după ce SUA a menționat că le-a tăiat contribuția financiară celor e la OMS.

De aceea, Franța propune înființarea unui grup de experți internaționali asemănător Grupului de experți internaționali privind evoluția modificărilor climatice.

„Trebuie să redăm OMS mijloacele pentru a-şi îndeplini mai bine misiunea nornativă, pe cea de alertare şi de detectare”, a declarat ministrul francez de Externe Jean-Yves Le Drian.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: