Redactia.ro
Home » Monden » Păpușa umană Ken este de nerecunoscut! Rodrigo Alves a investit un milion de dolari pe operațiile estetice

Păpușa umană Ken este de nerecunoscut! Rodrigo Alves a investit un milion de dolari pe operațiile estetice

GALERIE FOTO (9) Păpușa umană Ken este nerecunoscut! Rodrigo Alves a investit un milion de dolari pe operațiile estetice

Rodrigo Alves este cunoscut sub denumirea de păpușa umană Ken, asta după s-a transformat total în urma mai multor operații estetice care l-au costat în total un milion de dolari. 

Păpușa umană Ken este de nerecunoscut

Păpușa umană Ken, pe numele său real Rodrigo Alves, este de nerecunoscut după ce a trecut prin zeci de intervenții estetice. Bărbatul arăta cu totul diferit acum față de acum 19 ani când a început procesul de transformare.

Rodrigo Alves și-a descoperit obsesia pentru chirurgia plastică la vârsta de 17 ani, după ce a făcut o operație de îndepărtare de săni. O disfuncție hormonală a făcut ca țesutul mamar al acestuia să crească mai mult decât în mod normal, astfel că s-a ales cu o pereche de sâni la vârsta de 16 ani. Atunci, tânărul a cheltuit 3.500 de dolari pentru procedura, iar aceasta a declanșat o dependență care durează de 19 ani.

Acum, bărbatul în vârstă de 36 de ani a ajuns la 72 de operații estetice, care l-au costat de-a lungul timpului aproximativ un milion de dolari, aspectul său schimbându-se dramatic cu fiecare intervenție.

”Când mă uit în oglindă, nu văd ce văd ceilalți oameni. Văd defecte pe care vreau să le remediez. Am avut 72 de intervenții chirurgicale pentru că am avut multe complicații și lucrurile au trebuit reparate. A fost o dorință, acum este o nevoie ”, a declarat Rodrigo Alves într-un interviu acum ceva timp.

Rodrigo Alves a fost la un pas de moarte din cauza unei operații

Rodrigo Alves, născut în Brazilia, a trecut prin clipe cumplite din cauza unor operații estetice pe care le-a făcut. Deși l-au ajutat să se iubească mai mult, intervențiile estetice i-au adus multe probleme de sănătate, una dintre ele fiind atât de gravă încât a fost foarte aproape de moarte.

Păpușa umană Ken este nerecunoscut! Rodrigo Alves a investit un milion de dolari pe operațiile estetice

Păpușa umană Ken a avut 11 intervenții la nas pentru a reface o procedură care nu a ieșit întocmai așa cum a vrut bărbatul. Medicii l-au avertizat atunci că sănătatea lui este în pericol însă nu s-a oprit.

„Rezultatele acestei intervenții chirurgicale au fost foarte plăcute la început, dar acum va trebui să fac o altă intervenție chirurgicală, deoarece se distruge și sunt speriat, ca să fiu sincer”, a declarat Alves pentru Daily Mail.

Mai mult, el a mărturisit că fiecare procedură prezintă un risc mare și este îngrijorat că medicii nu vor mai putea să-i fixeze nasul. În 2016, nasul i s-a infectat după a șasea intervenție. această problemă l-a lăsat incapabil să respire, dar, în ciuda faptului că medicii i-au avertizat că nasul ar putea avea probleme și trebuie îndepărtat, el a mai avut cinci intervenții reconstructive.

„Nasul se distruge și mi-e teamă să mai fac o altă intervenție chirurgicală pentru a remedia problema”, a declarat Alves.

Cea mai gravă problemă a fost însă atunci când un medic brazilian i-a injectat un gel în brațe pentru a le face să pară mai musculoase, dar Alves, fiind însoțitor de zbor la acea vreme, a rămas în imposibilitatea de a se spăla și de a se hrăni după ce a făcut o infecție bacteriană mortală.

”Plângeam în fiecare zi. Eram extrem de deprimat. Mă rugam și plângeam. Aproape am ajuns la scena în care vorbeau despre tăierea brațului meu. Doctorii au spus că dacă bacteriile mi-ar fi ajuns în inimă, aș fi murit”, a declarat atunci bărbatul.

În ciuda sfaturilor medicilor, el a continuat să aibă și mai multe proceduri estetice. Alves a declarat pentru Daily Mail că acum caută proceduri non-chirurgicale care să nu implice anestezie generală pentru a-și menține aspectul, care a continuat să se schimbe dramatic în ultimele două decenii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: