Redactia.ro
Home » Monden » Părinții lui Bogdan de la Ploiești își doreau o altă carieră pentru fiul lor: „Dumnezeu m-a înzestrat cu acest dar”

Părinții lui Bogdan de la Ploiești își doreau o altă carieră pentru fiul lor: „Dumnezeu m-a înzestrat cu acest dar”

GALERIE FOTO (5) Părinții lui Bogdan de la Ploiești își doreau o altă carieră pentru fiul lor

Părinții lui Bogdan de la Ploiești își doreau o altă carieră pentru fiul lor. A reușit să devină unul dintre cei mai apreciați artiști din România, iar melodiile lui au urcat imediat în trending. Cu toate că a ales să devină artist, părinții lui Bogdan de la Ploiești aveau alte planuri pentru el.

Părinții lui Bogdan de la Ploiești își doreau o altă carieră pentru fiul lor: „Dumnezeu m-a înzestrat cu acest dar”

Părinții lui Bogdan de la Ploiești își doreau o altă carieră pentru fiul lor. Vocea și talentul său l-au adus pe culmile succesului, Bogdan de la Ploiești este unul dintre cei mai apreciați artiști ai momentului, iar melodiile sale devin adevărate hituri. Cu toate că și-a ales drumul muzicii, părinții săi își doreau o altă carieră pentru Bogdan. Recent, artistul a participat la un eveniment privat, unde a întreținut atmosfera așa cum știe el mai bine. Manelistul a postat câteva imagini de la petrecere și le-a mărturisit fanilor săi că a fost la un pas să aleagă un al drum în viață.

Potrivit acestuia, părinții săi își doreau ca Bogdan să devină preot sau fotbalist. Artistul a declarat că mama și bunica lui îl vedeau preot, iar tatăl său își dorea să devină fotbalist. Dar se pare că Bogdan a avut o pasiune mai mare pentru muzică, așa că a ales să se facă cântăreț. „Nu prea le am eu cu muzica gen, că tata a vrut să fac fotbal când eram mic, iar mama o susținea pe mamaie să ajung popă, că vine toată lumea să-mi pupe mâinile. În fine. Acest video este de la petrecerea de ieri, Dumnezeu m-a înzestrat cu acest dar – să bucur oamenii, să îi fac să înțeleagă ceea ce se întâmplă acolo și să le intru la suflet, nu să dea bani de rușine… Vorbiți cum vreți, înjurați cât vreți, eu o sa ajung acolo unde am visat”, a scris Bogdan de la Ploiești în mediul online.

Ce relație are artistul cu Theo Rose

Puțini sunt cei care știu că, de fapt, pe artist îl cheamă Bogdan Marian Aldea și are numai 24 de ani. Ei bine, la această vârstă Bogdan a reușit să strângă o adevărată avere din muzică. Artistul a reușit să ajungă în topurile muzicale alături de colega sa de breaslă, Theo Rose. În urma colaborării celor doi, susținătorii acestora s-au întrebat dacă nu cumva între Bogdan și Theo ar fi o relație mai specială.

Bogdan de la Ploiesti si Theo Rose

Ei bine, aceștia au spus adevărul și le-au închis gura răutăcioșilor. Theo Rose are o relație de patru cu Alex, nepotul lui Nea Marin. Ea a povestit în cadrul podcastului Acasă la Măruță că, vedeta a spus că din cauza speculațiilor despre relația ei cu Bogdan de la Ploiești a fost nevoită să oprească colaborarea cu acesta, pentru a nu-i fi afectată relația cu Alex. „Noi ne înțelegem foarte bine, suntem colegi de studio mai nou, el face parte din echipa noastră. E un băiat foarte talentat și foarte muncitor. A fost foarte amuzant, pentru că și noi când am văzut așa, și noi am alimentat puțin toată ideea asta, că ni s-a părut amuzant, ni s-a părut mișto.După care ne-a venit ideea că vom mai face încă o piesă, încă un proiect, în care să dăm răspunsul, că trebuie să-i ținem așa…dar asta până când lucrurile au început să se răsfrângă asupra relației mele și asupra lui Alex’, a mai povestit Theo Rose.

Theo Rose impreuna cu iubitul ei
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: