Redactia.ro
Home » Știri » Patru scheme de tratament împotriva COVID-19 vor fi folosite în spitalele din România. Ce spune Alexandru Rafila

Patru scheme de tratament împotriva COVID-19 vor fi folosite în spitalele din România. Ce spune Alexandru Rafila

Coronavirus

Medicul Alexandru Rafila a vorbit în această dimineață despre cele patru scheme de tratament folosite împotriva coronavirusului. Potrivit acestuia, deja au fost stabilite spitalele din România în care vor avea loc testarea celor 4 scheme.

4 scheme de tratament împotriva coronavirus

Conform Știrile Protv, Alexandru Rafila a declarat că  o parte dintre medicamentele pentru coronavirus sunt deja în România, iar celelalte vor fi trimise de Organizația Mondială a Sănătății, iar studiul celor patru scheme de tratamente folsoite împotriva noului virus va începe cel mai probabil, luna viitoare.

La Institutul Cantacuzino, specialiștii au descoperit pentru prima oară în România, o analiză destul de amănunțită a COVID-19, care-i va ajuta pe cercetători în viitor.

Evoluția sper să fie în continuare descendentă. La sfârșitul acestei săptămâni sau începutul săptămânii viitoare când vom vedea dacă primele zile de relaxare repsectiv, V-S-D au influenţat transmiterea bolii într-o măsură semnificativă, multe perosane au ieşit afară, nu au respectat recomandările de distanțare.″⁣, a spus Alexandru Rafila.

Chiar dacă situația pare că se îmbunătățește, ne aflăm încă în pandemie, iar specialiștii lucrează la descoperirea unir tratamente pentru combaterea coronavirusului.

Așadar, Institutul Național de Boli Infecțioase Matei Balș și Spitalul Militar Central și toate unitățile sanitare din București, vor instra într-un studiu clinic, Solidarity, format de Organizația Mondială a Sănătății în peste 30 de ani.

4 scheme terapeutice care vor fi aplicate pacienţilor pt intercomparare şi pentru stabilirea celei mai bune scheme care poate fi aplicată în acest moment în România”.a mai spus Rafila.

Un vaccin pentru imunizare pe scară largă

Pentru a imuniza multe persoane este nevoie de un vaccin, iar în momentul de față sunt 8 seruri imunologice aflate în faza a doua de testare. Potrivit cercetătorilor, acesta va fi gata cel mai probabil la jumătatea anului viitor.

La Institutul Cantacuzino s-a stabilit o identitate de 99.95% cu tulpina izolată în orașul Wuhan din China și de 99,97% cu tulpini identificate în ţările Austria, Franța, Germania, Grecia, Italia, Marea Britanie sau SPania.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini