Redactia.ro
Home » Monden » Perversu de pe Târgu Ocna este cel mai bun prieten al lui Jador! ”Vorbește prost dar nu zice din suflet!”

Perversu de pe Târgu Ocna este cel mai bun prieten al lui Jador! ”Vorbește prost dar nu zice din suflet!”

GALERIE FOTO (2) Perversu de pe Târgu Ocna este cel mai bun prieten al lui Jador! ”Vorbește prost dar nu zice din suflet!”

Perversu de pe Târgu Ocna, celebrul personaj din mediul online, este unul dintre cei mai bun prieteni ai lui Jador! Bărbatul îl susține pe artist în competiția de la Survivor. 

Perversu de pe Târgu Ocna este cel mai bun prieten al lui Jador

Perversu de pe Târgu Ocna, pe numele său real, Sorin Ion, îi face galerie amicului său din fața micului ecran în fiecare seară în care se difuzează Survivor. Bărbatul a vorbit despre comportamentul lui Jador din afara traseului și despre neînțelegerile pe care le are cu colegii de la Faimoși.

”A intrat Jador cu ăștia în ceartă. Au început ăștia să se ia de el, frate! S-a luat Culiță… Nu mai zic nimic, asta e… Dar hai să vă spun ceva: nu cred că-l dă afară pe Jador pentru că are foarte mulți lângă el. Eu v-am mai zis cum e Jador… Jador acum vorbește urât, acum înjură, după aia își cere scuze. Așa e el ca om. În comparație cu mai multe persoane, îl cunosc mai bine și știu cum e el ca om. Dar nu zice din suflet, nu… Asta e, îți asumi. Să vedem acum, ce-o face până la sfârșit!”, a povestit Perversu într-un live pe Youtube.

De-a lungul competiției, Jador a fost certat pentru comportamentul său temperamental și pentru faptul că spune lucruri deranjante atunci când este supărat. Perversu de pe Târgu Ocna crede Jador și-a făcut mulți dușmani pentru că oamenii nu au înțeles felul de a fi al manelistului.

Mai mult, bărbatul susține că Zanni este un ”șerpișor”, iar Culiță ar trebui să-și susțină prietenul, pentru că el știe cel ami bine cum și de ce reacționează așa Jador.

”Eu țin cu Jador, și dacă e greșit și dacă nu e greșit. Pentru că e prietenul meu și… v-am zis de multe ori, el vorbește prost, frate… Nu știu de ce face chestia asta! Nu cred că-i face bine nici lui Jador să se certe, cel mai bine să tacă și să facă. Asta ar fi cel mai bine pentru el. Doar că e urât când vin așa mulți și…(…) Văd că Zanni e șerpișor din ăla dar nu știu de ce…Culiță, în comparație cu ”ăștialalți”, îl cunoaște pe Jador și ar trebui să-i tempereze pe ceilalți. Pentru că el știe cum e Jador. Dar, până la urmă, orice om are nervii lui. Ăsta (Jador) vorbește prost dar Culiță îl cunoaște mai bine, frate. De Jador, doar gura e de el. Că zice el: ”vă fac”, nu, e doar gura, credeți-mă. El e un om bun, corect”, a mai spus Perversu.

De asemenea, celebrul personaj a avut doar cuvinte de laudă pentru Jador atât ca om cât și ca artist. El spune că majoritatea banilor pe care-i câștigă fie îi investește, fie îi dă familiei.

”Jador e un om ordonat și nu mă refer la haine, la curățenie în casă. Mă refer financiar. Omul dacă face banii ăștia astăzi, rupe o parte și îi cheltuie dar trei sferturi îi pune de-o parte. Și investește omul, nu dă banii pe prostii. Jador își ajută familia! Se lua lumea de el că are adidași falși în picioare! Păi băiatul ăsta decât să dea 40 de milioane pe o pereche de adidași, preferă să dea 3-4 milioane și restul să-i pună de-o parte și să-și asigure un viitor. E ”strângăreț” ca mă-sa”, a mai spus Perversu.

Ce face Perversu de pe Târgu Ocna acum?

Perversu de pe Târgu Ocna a ajuns celebru dupp o bătaie! Sorin Ion este un personaj cunoscut în mediul online după ce în urmă cu aproape 10 ani a participat la o bătaie în toiul căreia a dat un interviu unei televiziuni în care a spus că și-a dovedit adversarul cu o lovitură fulgerătoare intiulată ”perversa de pe Târgu Ocna”.

Perversu de pe Târgu Ocna este cel mai bun prieten al lui Jador! ”Vorbește prost dar nu zice din suflet!”

Perversu s-a împrietenit cu Jador în urmă cu aproximativ doi ani și a început să lucreze pentru acesta. Recent, Perversu a decis însă să plece din țară pentru că odată cu venirea pandemiei și oprirea concertelor, și-a pierdut obiectul de activitate.

”Sunt în Anglia, la niște prieteni, am tot ce-mi trebuie, mulțumesc lui Dumnezeu… Am venit aici pentru că sursele mele principale de venit erau concertele lui Jador, Nikolas… și dacă ăștia au închis toate astea, ce să fac? N-aveam ce să fac, aia era sursa mea de venit principală. Sunt șofer. Sigur mă întorc în țară, 2000 la 100 revin acasă”, a încheiat Perversu de pe Târgu Ocna.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: