Redactia.ro
Home » Sport » Pilot de Formula 1, în plin scandal cu un model din Venezuela

Pilot de Formula 1, în plin scandal cu un model din Venezuela

GALERIE FOTO (7) Nikita Mazepin, Formula 1, scandal

Nikita Mazepin, fiul unui milionar rus va concura în Formula 1 din 2021, după ce a semnat un contract cu echipa Haas. Acum pilotul este în plin scandal cu un model venezuelean.

Nikita Mazepin a postat pe contul sau de instagram un film în care are un comportament neadecvat față de o femeie. Scandalul ar putea să-i afecteze cariera în Formula 1. După postarea filmulețului, Andrea D’lVal, un model venezuelean a început să-l critice pe tânărul pilot, deși în primă fază nu a fost deranjată de imagini. Inițial, femeia a spus că totul era o joacă între prieteni și nu a fost deranjată, apoi brusc s-a răzgândit. Se pare însă că în momentul cu pricina amândoi ar fi fost sub influența băuturilor alcoolice.

„Sfat pentru varianta ta mai tânără? Al meu ar fi: Nu lăsa pe nimeni să te atingă sau să fie nerespectuos cu tine” sau „Nu bea prea multă tequila la o petrecere pe yacht în Dubai. Nu bea cu nenorociți, mai degrabă”, sunt doar câteva dintre postările femeii.

Mazepin, fiul unui magnat rus

Nikita Mazepin, în vârstă de 21 de ani a impresionat în Formula 2 la pentru Hitech Racing, așa că cei de la echipa Haas au decis să-l ajute să facă trecerea în Formula 1 și i-au oferit un contract valabil din 2021. Tânărul este fiul lui Dmitri Mazepin un milionar rus. Acesta deține firma de îngrăşăminte Uralchem. În 2018 a încercat chiar să cumpere echipa Force India, dar tranzacția nu s-a realizat.

„Să devin pilot de Formula 1 este un vis care a deveni realitate pentru mine”, a declara Nikita Mazepin într-un comunicat postat de echipa Haas.

Se întâmpla înaintea Marelui Premiu de la Sakhir (Bahrain), de la finalul lunii noiembrie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: