Redactia.ro
Home » Știri » Polițist din Rusia, devenit celebru, datorită toaletei sale aurii. Ce s-a descoperit, mai exact, în locuința omului legii

Polițist din Rusia, devenit celebru, datorită toaletei sale aurii. Ce s-a descoperit, mai exact, în locuința omului legii

GALERIE FOTO (7)

Un polițist din Rusia a devenit celebru în țara lui natală, datorită toaletei sale aurii. Suspect de luare de mită, colegi ai săi de breaslă au descins în locuința omului legii și au rămas uimiți nu doar de somptuozitatea din fața ochilor ci, iată, și de toaleta în cauză.

Polițist din Rusia, devenit celebru, datorită toaletei sale aurii. Ce s-a descoperit, mai exact, în locuința omului legii

Toaleta lui aurie l-a făcut celebru în toată Rusia pe un polițist pe nume Alexei Safonov din regiunea Stavropol. Cercetat de luare de mită, mai mulți oamenii ai legii au venit la vila acestuia și au avut parte de o surpriză: lux și opulență. Imaginile din casa lui fac înconjurul internetului, scrie Digi 24.

În ceea ce privește toaleta, a ajuns subiect de glume în mediul online. Omul legii este cercetat, mai exact, pentru luare de mită de  peste 250 de mii de dolari. El, împreună cu alți 35 de subordonați au fost reținuți. Cu toții riscă între 8 și 15 ani de închisoare. „O adevărată mafie funcționa în regiune”, a declarat Khinshtein, care a făcut publice fotografii cu vila lui Safonov pe pagina sa de socializare. Iată imagini mai jos imaginile:

Toaleta de aur de un milion de lire sterline, furată

S-a întâmplat în anul 2019. A fost  furat un vas de toaletă din aur în valoare de un milion de lire sterline, din casa unde s-a născut Winston Churchill și care făcea parte dintr-o expoziţie de artă de la Palatul Blenheim. De asemenea, toaleta putea fi folosită și de vizitatorii locului, nu mai mult de trei minute. Hotii care au furat obiectul au provocat o inundație în Palatul Blenhei, încât să-și poatp duce misiunea la bun sfârșit.  Toaleta aurie se numea ”America”, iar pentru a putea fi ”vizitată” trebuia achitat un bilet de  27 de lire.

Toaleta aurie a mai fost expusă și în 2016, în Muzeul Guggenheim din New York. 100.000 de mii de persoane au folosit-o atunci.

Blenheim Palace Hosts Artist Maurizio Cattelan's First Solo UK Exhibition

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: