Redactia.ro
Home » Știri » Polițiștii au oprit doi bărbați pe aeroport, din cauza tunsorilor! Halucinant ce descoperire au făcut oamenii legii

Polițiștii au oprit doi bărbați pe aeroport, din cauza tunsorilor! Halucinant ce descoperire au făcut oamenii legii

Descoperire halucinantă pe un aeroport din India! Doi bărbați au fost prinși de oamenii legii cu aur și bani în valoare de peste 380.000 de dolari, ascunși…sub perucile pe care le purtau pe cap.

Polițiștii au oprit doi bărbați pe aeroport, din cauza tunsorilor! Halucinant ce descoperire au făcut oamenii legii

Doi bărbați, cu tunsori ciudate, i-au pus pe gânduri pe oamenii legii de pe un aeroport din India. Odată verificați, polițiștii au descoperit că indivizii purtau peruci, iar sub acestea avea ascunși aur și bani în valoare de peste 380.000 de dolari.

Magroob Akbarali și Zubair Hassan Rafiyutheen se numesc cei doi bărbați. În urma faptei lor, au fost arestați duminică pe Aeroportul Internațional Chennai. Ei au sosit din Duba, potrivit India Today.

În privința aurului de sub peruci, bărbații aveau pachete cu 698 de grame aur sub formă de pastă. Aceasta este o tehnică folosită de traficanți prin care păcălesc sistemele de securitate din aeroporturi. „Traficanții transformă mai întâi aurul în pudră, din care fac apoi o pastă. Dintr-un kilogram de pastă pot fi extrase aproximativ 700 de grame de aur, printr-un proces chimic”, explică serviciile de inteligență indiene.

Pe site-ul poliției de frontieră din India, apare cum oamenii legii dezlipesc părul fals de pe capetele celor doi bărbați.

Bărbatul care a ascuns un kilogram de aur sub perucă

S-a întâmplat tot pe un aeroport din India, în anul 2019. Doar că, bărbatul în cauză și-a pus perucă pentru a părea mai în vârstă și și-a ras părul de pe cap pentru a-i încăpea peruca mai bine. La fel ca cei doi indivizi prezentați mai sus, și el și-a pus aurul sub perucă sub formă de pastă, pentru a nu fi depistat de sistemele anti-furt din aeroport. Oamenii legii din India transmit că sunt persoane care-și pun aur sub formă de pastă în chiloți sau… în fund.
Bărbatul care a ascuns un kilogram de aur sub perucă
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: