Redactia.ro
Home » Știri » Polițistul erou! Experiența își spune cuvântul

Polițistul erou! Experiența își spune cuvântul

GALERIE FOTO (2)

Iulian, un polițist din cadrul Postului de Poliție Corbeanca a acționat ferm și rapid într-o intervenție urgentă, raportată secției de poliție din Buftea. Acesta lucrează de 16 ani în cadrul Ministerului Afacerilor de Interne și a demostrat că experiența își spune cuvântul.

Experiența își spune cuvântul

Un bărbat a fost raportat secției de poliție Buftea după ce și-a amenințat un coleg de muncă cu un cuțit. Evenimentul s-a petrecut la un depozit din zona Mogoșoaia, județul Ilfov. Polițistul Iulian, din cadrul Postului de Poliție Corbeanca a intervenit rapid și a aplanat conflictul. Acesta s-a ales cu câteva răni, însă acum se află în afara oricărui pericol. Polițistul a intervenit la timp pentru a nu avea parte de o nouă tragedie

Iulian, apeciat de superioii săi

„Jos pălăria în fața lui!
Dați un share!
Omul acesta chiar merită să fie cunoscut.

El este cel care, astăzi, și-a pus viața în pericol pentru a o salva pe a unui bărbat.

În jurul orei 13.30, Iulian, împreună cu colegii săi, se afla în patrulare în zona Mogoșoaia, județul Ilfov, atunci când a auzit prin stație că un angajat, al unui depozit din zonă, amenință un coleg cu un cuțit.
– Avem nevoie de voi! Vă rog mergeți de urgență în Mogoșoaia! Avem un caz cu o persoană care se pare că a luat ostatic pe cineva și îl amenință cu un cuțit.

În doar câteva minute, polițiștii orașului Buftea au ajuns la fața locului și l-au identificat rapid pe agresor, care avea asupra lui două obiecte ascuțite.

Fără să stea pe gânduri, Iulian și colegii lui au acționat cu extrem de mult curaj și stăpânire de sine, reușind rapid imobilizarea bărbatului agresiv.

Din nefericire, în urma acestui incident, atât Iulian cât și agresorul s-au ales cu câteva răni, însă amândurora le-au fost acordate îngrijiri medicale de către echipajul medical sosit la fața locului, iar acum se află în afara oricărui pericol.

Iulian este polițist în cadrul Postului de Poliție Corbeanca de 16 ani, iar astăzi, experiența lui și-a spus cuvântul.

Felicitări, Iulian!
Felicitări și colegilor tăi!
Datorită vouă, astăzi, a fost evitată o adevărată tragedie!”, a postat Ministerul Afacerilor Interne, Romania, pe pagina personală de Facebook.

Sursa: Facebook MAI
Sursa: Facebook MAI
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: