Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Povestea a două vecine care au descoperit că au în comun mai mult decât o alee

Povestea a două vecine care au descoperit că au în comun mai mult decât o alee

Povestea a două vecine. Nu s-au înțeles niciodată bine, însă erau vecine și împărțeau aceeași alee. Ce-au descoperit Hillary Harris și Dawn Johnson, peste ani, le-a legat pe vecie.

Erau două femei dintr-o suburbie din Wiscouns, care au trăit toată viața lor gard în gard. Relația dintre ele nu fusese nicicând una amicală, având, de-a lungul anilor, mai multe divergențe. Totuși, la un moment dat, cele două au fost nevoite să îngroape securea războiului pentru că au descoperit că… sunt surori!

Povestea a două vecine care au descoperit că sunt surori

Hillary Harris fusese adoptată încă de la o vârstă fragedă, însă fusese informată că are o soră vitregă, mai mare cu 19 ani. După ani în care și-a căutat cu disperare sora, Hillary a descoperit că Dawn este sora de mult pierdută.

În momentul în care a aflat, femeia a lăsat totul deoparte și și-a îmbrățișat sora. Secretul aflat le-a apropiat mai mult ca oricând, iar acum cele două sunt de nedespărțit. „Prima oară când am îmbrățișat-o, eram pe alee, a fost uluitor. Nici n-am știut că-mi doream atât de mult o soră. Sunt atât de fericită și binecuvântată că am o soră”, a mărturisit Hillary Harris, conform BBC.

 

Citește și Cum arată tânăra din Bulgaria cu cele mai mari buze din lume

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: