Redactia.ro
Home » Monden » Povestea emoționantă a unui bărbat din Osica! A ajuns să dea castraveții cu 10 lei sacul și restul gratis

Povestea emoționantă a unui bărbat din Osica! A ajuns să dea castraveții cu 10 lei sacul și restul gratis

GALERIE FOTO (2) Povestea emoționantă a unui bărbat din Osica! A ajuns să dea castraveții cu 10 lei sacul și restul gratis

Oamenii au rămas impresionați de povestea unui bărbat din Osica! Acesta a ajuns să-și vândă toți castraveții pe care i-a cules din grădină cu 10 lei sacul, iar restul, cei rămași să-i dea gratis.

Povestea emoționantă a unui bărbat din Osica! A ajuns să dea castraveții cu 10 lei sacul și restul gratis

Fermierii din România muncesc prea mult, iar munca lor nu este răsplătită așa cum se cuvinte. După luni întregi de muncă în temperaturi greu de suportat, mâini crăpate de la atâta săpat, fertilizat și stat în picioare, e dureros să afli poveștile acestor oameni care nu primesc aproape nimic pentru produsele lor muncite din greu.

Muncitorii de la țară au ajuns să-și vândă legumele și fructele pe prețuri de nimic, iar unii dintre ei, să le dea chiar gratuit. Este și cazul unui bărbat din Osica, ce a ajuns să vândă un sac de 25 de kilograme de castraveți proaspeți și gustoși, cu numai 10 lei. Pe restul, așezați în cutii din carton, i-a dat gratis.

”Incredibil! Târgul săptămânal Osica, 27 iunie 2021. 10 lei un sac cu 25 de kg de castraveți proaspeți. Cei mici. Restul, gratis. Sute de kg. de castraveți gratis! Fotografiați- zice omul- și palmele acestea muncite, muncite pentru o recoltă fără niciun preț”, s-a arătat într-o postare făcută pe Facebook, ce a devenit virală.

Povestea emoționantă a unui bărbat din Osica! A ajuns să dea castraveții cu 10 lei sacul și restul gratis

Oamenii au fost revoltați când au auzit situația în care se află bărbatul

Imediat după ce postarea s-a viralizat, internauții nu și-au putut stăpâni furia și frustrarea legate de imaginile dureroase cu bărbatul care a muncit pe brânci pentru nimic. Aceștia au lăsat o mulțime de comentarii în care și-au spus părerea sinceră despre situație.

”Ferească Dumnezeu! Vor ca oamenii sa-și vândă pe nimic pământurile și să renunțe de disperare, la tot. Îmbogățim pe europeni și de noi se alege praful / Să vă fie rușine celor care conduceți țara,  vă bateți joc de agricultori numai ca să vândă pământurile, în loc să ajutați ca să ajungă marfa lor în magazine, nu aveți nici frica lui Dumnezeu / Toți vorbim, dar oare cine sunt vinovații,  noi, toți oamenii de rând care fugim în market-uri, deoarece foarte puțini mai mergem în piețe”, au fost câteva dintre comentariile internauților.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: