Redactia.ro
Home » Știri » Poză rară cu Fuego! Cum arăta artistul în liceu. Abordase stilul pop-rock

Poză rară cu Fuego! Cum arăta artistul în liceu. Abordase stilul pop-rock

GALERIE FOTO (2) Poză rară cu Fuego! Cum arăta artistul în liceu. Abordase stilul poprock

Fuego nu a arătat dintotdeauna așa cum arată astăzi. Artistul a postat o poză rară cu el din perioada liceului, perioadă în care abordase stilul pop-rock.

Poză rară cu Fuego! Cum arăta artistul în liceu

Paul Surugiu, cunoscut de fanii săi pe numele de Fuego, este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Chiar dacă acum și-a găsit stilul care îl reprezintă, cântărețul a trecut prin multe etape de-a lungul vieții lui. Recent, acesta a arătat o poză rară cu el din liceu, pe vremea când încerca stilul pop-rock.

În încearcarea lui de a-și descoperi stilul, Fuego a fost atras de genul pop-rock, iar look-ul lui era în armonie cu stilul muzical adoptat. Fotografia este de la începutul anilor 90, pe vremea când cunoscutul artist era în liceu. Nu este prima dată când Fuego împărtășește cu fanii lui imagini din trecut, însă de această dată urmăritorii au rămas surprinși.

Poză rară cu Fuego! Cum arăta artistul în liceu

Poză rară cu Fuego! Cum arăta artistul în liceu Artistul a postat fotografia pe contul său de Instagram, alături de un mesaj în care vorbește despre evoluția sa și despre timpurile în care încă experimenta cu alte genuri muzical, scrie spynews.ro.

E tare frumos să privești înapoi, fără nostalgie și să vezi că vremea n-a trecut fără rost! Mie îmi place să-mi aduc aminte și chiar dacă nu trăiesc din amintiri, ele fac parte din întregul meu! N-aș putea șterge cu buretele perioade, mai bune sau mai puțin bune! Sunt cum sunt azi datorită fiecărei lecții pe care am învățat-o, fiecărui om care m-a ajutat sau m-a dezamăgit! În fine, iată mai jos câteva ipostaze cu mine de la începutul anilor 90. Eram la liceu, cântam în zona Ardealului mai mult și abordam un alt gen, un pop-rock mai modern, încercând cumva să-mi găsesc drumul”, a scris Paul Surugiu.

În fotografie, Fuego era la vârsta adolescenței și purta o banderolă neagră peste părul rebel. Look-ul a fost completat de o cămașă deschisă pe piept și lanțurile de la gât. Cântărețul a ținut să precizeze că s-au produs multe schimbări de atunci, iar el a reușit să ajungă unde și-a propus.

Între timp am evoluat, am schimbat genul muzical, am trecut prin etape și am reușit să-mi îndeplinesc visele. Nu râdeți prea tare, eram totuși un copil! Glumesc, pentru că de-ar fi să dau timpul înapoi, aș porni pe-același parcurs! Vă iubesc!”, a transmis acesta, în încheierea mesajului.

Fuego a făcut dezvăluiri emoționante de Crăciun

Într-un interviu acordat recent celor de la VIVA, Fuego a povestit de perioada în care era copil și-și petrecea sărbătorile de iarnă alături de mama sa. A povestit despre cât de răsfățat era, dar și despre micile pedepse pe care i le aplica mama sa atunci când nu era cuminte.

”Răsfățat peste măsură n-am fost, dar nici eu nu eram un puști răzgâiat, care să facă prea multe boacăne sau care să greșească  enorm.  Nu,  eram  pus  pe șotii, mai făceam năzbâtii, dar niciodată nu le-am creat probleme majore alor mei! Mai depășeam ora de intrat în casă, mai stricam câte ceva, furam bomboanele din brad și lăsam staniolul.

Mama îmi făcea poftele, dar nu mă menaja peste măsură! Mai luam și câte-o mustrare. Mai eram pedepsit să nu ies afară câteva zile. Dar toate au fost în așa fel încât am crescut într-un mod armonios, fără extreme, cu ideea că nu totul mi se cuvine neapărat și că trebuie să lupt ca să dobândesc ceva! Năzbâtii mai mari am făcut când am crescut,  când  eram  absorbit  de repetiții și muzică și uitam să mai ajung acasă sau când mai lipseam de la școală tot pentru vreun spectacol sau vreo repetiție!”, povestește Fuego.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: