Redactia.ro
Home » Știri » Prima reacție a prințului Harry după moartea bunicului său. Ducii de Sussex i-au adus un omagiu virtual prințului Philip

Prima reacție a prințului Harry după moartea bunicului său. Ducii de Sussex i-au adus un omagiu virtual prințului Philip

GALERIE FOTO (4) Prima reacție a prințului Harry după moartea bunicului său

Prima reacție a prințului Harry după moartea bunicului său. Vineri, 9 aprilie, Casa Regală a anunțat că Prințul Philip, soțul reginei Elisabeta a II-a s-a stins din viață la vârsta de 99 de ani. Acum, întrebarea care stă pe buzele tuturor este legată de participarea lui Harry la înmormântarea bunicului său. La câteva ore de la moartea ducelui, prințul Harry și Meghan Markle au avut o primă reacție.

Prima reacție a prințului Harry după moartea bunicului său. Ducii de Sussex i-au adus un omagiu virtual prințului Philip

Prima reacție a prințului Harry după moartea bunicului său. Prințul Philip s-a stins din viață la vârsta de 99 de ani, acesta confruntându-se cu mai multe probleme de sănătate. Vestea morții acestuia i-a înduioșat pe britanici, care s-au declarat șocați de moartea acestuia. Cu toate astea, multă lume se întreabă dacă prințul Harry, care a renunțat în urmă cu ceva timp la Casa Regală, va participa la înmormântarea bunicului său.

Recent, pe site-ul organizației Archewell, care aparține lui Harry și soției sale, Meghan, a fost publicat un mesaj în memoria ducelui de Edinburgh. Până acum, ducii de Sussex nu au vorbit despre moartea prințului Philip, motiv pentru care au ieșit speculații cu privire la participarea lor la ceremonia de înmormântare. „În memoria Alteţei Sale Regale, Ducele de Edinburgh, 1921-2021. Vă mulţumim pentru devotament. Ne veţi lipsi foarte mult”, a fost mesajul postat pe site-ul web al Archewell, organizație de caritate și de producție audiovizuală fondată de cei doi anul trecut.

Mesajul postat de Printul Harry si sotia sa, in memoria printului Philip

Harry și Meghan locuiesc în prezent în Los Angeles, iar în acest moment, aceștia nu sunt în cele mai bune relații cu familia regală. Reamintim că luna trecută, ducii de Sussex au acordat un interviu presei americane în care au criticat casa regală, Meghan acuzându-i de rasism pe unii membrii ai săi. Prințul Philip a fost cel mai longeviv consort al monarhilor britanici, fiind dețintu până acum de Charlotte, soția regelui George al III-lea, care a condus Regatul Marii Britanii între 1738 și 1820.

Ce părere avea prințul Philip despre Meghan Markle

Conform unor surse britanice, Prințul Philip, duce de Edinburgh nu a fost prea încântat de faptul că nepotul său, Prințul Harry a luat în serios relația cu Meghan. Se pare că ducele l-ar fi avertizat pe Harry în momentul în care a aflat că acesta avea de gând să se căsătorească cu fosta actriță ”Poți frecventa o actriță, dar nu o iei de soție”, i-ar fi spus Prințul Philip nepotului său.

Este posibil ca regretatul prinț să fi vorbit din propria experiență. Chiar în perioada în care regina Elisabeta era însărcinată, Prințul Philip ar fi fost îndrăgostit de actrița și cântăreața Patricia Kirkwood, înfuriindu-și astfel, socrul, pe Regele George al VI-lea. „Relatia cu un star de cinema îl făcea pe Philip să se simta extrem de bine”, și-au amintit surse din anturajul printului.

Prințul Philip va fi înmormântat, cel ami probabil sâmbăta vitoare, după opt zile de doliu național. Informația a apărut în presa din regat, care scrie că sicriul cu trupul neînsuflețit al prințului va fi mutat astăzi sau mâine în capela Saint George de la castelul Windsor. Seara trecută. regina Elisabeta și membrii seniori ai familei regale au pus la punct detaliile necesare, iar decizia finală va fi anunțatp astăzi. Nu vor fi funeralii de stat, iar trupul lui Philip nu va fi depus pentru ca publicul să-și ia rămas bun.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: