Redactia.ro
Home » Știri » Primarul PSD dezamăgit de politică, care a demisionat și s-a întors la vechea sa meserie

Primarul PSD dezamăgit de politică, care a demisionat și s-a întors la vechea sa meserie

GALERIE FOTO (3) primarul PSD

Primarul PSD al unei comune din Gorj demisionează din funcție dintr-un motiv cât de poate de incredibil. Liviu Drăgulescu, primarul comunei Licurici se declară dezamăgit de politică și spune despre politicieni că „uită când ajung la putere”.

Drăgulescu a demisionat din funcție după 12 ani de mandat și s-a întos la profesia de medic veterinar. Fostul primar a declarat că a decis să plece din primărie atât din cauza situației politice actuale, cât și pentru că nu reușea să mulțumească toți localnicii.

Liviu Drăgulescu a fost primarul comunicei Licurici, jud. Gorj, timp de 12 ani.

„Am plecat de bunăvoie. Nu se naște niciun primar pe scaunul de primar. A fost o oportunitate pentru mine, am licitat două circumscripții și atât. Sunt medic veterinar din 1991, nu se uită meseria. Am lucrat până în 2008, când am luat primar. Unii dintre localnici au fost foarte bucuroși, tot aproape de ei voi fi, nu m-au mai văzut de mult, nu au mai avut medic. Sunt bucuroși, că nu mai sunt nici medici, nici tehnicieni,dacă suntem prost plătiți, subvențiile sunt micuțe.

Ca medic, sunt mai mulțumiți. Nu pleacă niciunul supărat. La primărie când vin doi cu probleme, cel puțin unul pleacă supărat. Aici ce câștigi, acela e salariul, nu sunt bugetar, sunt privat, deci trebuie să alerg după bani, să muncesc. Am cabinetul meu la Hurezani”, a spus Liviu Drăgulescu, fostul edil al comunei Licurici.

S-a declarat nemulțumit de politică

„Nu aveam de gând să mai candidez. Nu vedeți ce se întâmplă la nivel național? Se răsfrânge asupra noastră, jos. Știți care e cel mai bun guvern la noi, în România? Cel care e în opoziție. Vorbește exact despre ce are românul nevoie. Când ajunge la putere, uită! Se ocupă de alte prostii. Și toate partidele fac așa. Deocamdată sunt la PSD, dar nu știu dacă voi rămâne pe listă. O să mai trec pe la primărie, dar ca orice om, sunt și eu cetățean”, a adăugat Drăgulescu, pentru Mediafax.

Un alt motiv care l-a determinat să plece de la primărie a fost legat de o problemă cu care se confruntă mulți dintre localnici, fondul funciar, și pe care nu a reușit s-o rezolve.

Își dorea mai mulți bani

Fostul edil susţine că primea un salariu net de aproximativ 4.600 de lei, potrivit jurnalulolteniei.ro. „Eu alerg după bani. Faceţi diferenţa dintre medicul veterinar privat concesionar, care are un contract de concesiune cu statul român pentru activităţi sanitar-veterinare. Nu mai găseşti un medic veterinar în comună şi sate, pentru că nu au din ce să trăiască de deoarece nu mai sunt animale. (…)  „O infirmieră dintr-un spital are un salariu mai mare decât un primar al unei comune de gradul trei. Aveam un salariu de 4.600 de lei. Acum a crescut salariul doar la funcţionari, nu şi la primar.  Nu este nicio diferenţă între PSD şi PNL. Cel mai bun guvern este cel aflat în opoziţie şi spune lucrurilor pe faţă“.

Acesta mai spune că era mereu sunat pentru toate problemele, indiferent dacă erau importante sau nu: „Nu era comod. Vreau să dorm şi eu liniştit noaptea, nu să mă sune unul şi altul că s-a dat foc unei suprafeţe cu vegetaţie sau că vecinul că i-a intrat vaca în curte“

Gorjeanul Liviu Drăgulescu a revenit la prima meserie, aceea de medic veterinar, în două localități, cea pe care a condus-o din 2008 și în Hurezani, unde are și cabinetul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: