Redactia.ro
Home » Monden » Primele declaraţii ale Andreei Bălan după ce a făcut stop cardiac

Primele declaraţii ale Andreei Bălan după ce a făcut stop cardiac

Primele declaraţii ale Andreei Bălan după ce a făcut stop cardiac

Andreea Bălan a trecut prin momente cumplite în ceea ce trebuia să fie una dintre cele mai frumoase zile din viaţa ei. Vedeta TV a suferit un stop cardiac în timpul intervenţiei de cezariană, dar, din fericire, medicii au reuşit să o salveze.

Cântăreaţa a stat la Terapie Intensivă, iar acum se pare că este în afara oricărui pericol. Ea a ţinut să facă şi câteva declaraţii despre starea în care se află.

În timpul primelor declarații, cântăreața, care e încă internată în spital, le-a mulțumit tuturor celor care au fost și sunt cu gândul la ea și îi doresc toate cele bune, relatează spynews.ro.

De asemenea, vedeta le-a mulțumit și medicilor de la Sanador pentru modul în care a avut grijă de ea și s-a asigurat că are parte de cele mai bune îngrijiri.

Fetiţa ei, Clara Maria, este perfect sănătoasă şi nu a avut nicio problemă.

Ce spune doctorul care s-a ocupat de Andreea Bălan

Doctorul Doru Herghelegiu nu a putut să spună diagnosticul bolii Andreei Bălan care a dus la stop cardio-respirator, pentru că nu îl poate oferi făcă acordul vedetei sau al familiei acesteia, însă el a explicat ce se întâmplă, de fapt, în cazul acestei complicații.

„Este un accident dramatic, imprevizibil, care antrenează perturbări fiziopatologice extrem de severe: șocul cardiac, stop respirator, deci o insuficiență cardiacă dublată de una respiratorie care se instalează brusc – sunt devastatoare – și, în final, se adaugă o tulburare de coagulare care pune în pericol supraviețuirea.

De-abia astăzi (n.r.:marți), în cursul zilei, am reușit să echilibrăm tulburarea de coagulare.

Problemele respiratorii au fost echilibrate în timp util în sala de operații și nu i-au produs niciun moment de deteriorare a funcțiilor cerebrale.

Imediat s-a trecut de la anestezia combinată în momentul în care s-a instalat șocul cardio-respirator și s-au început în paralel cu intervenția chirurgicală toate măsurile necesare pentru a preîntâmpina finalizarea dramatică ce apare într-o proporție covârșitoare în aceste cazuri”, a subliniat medicul Herghelegiu, la „Sinteza Zilei”.

Andreea Bălan a fost în pericol de a muri

Medicul recunoaşte că a fost vorba despre o situaţie critică şi că Andreea Bălan a suferit o complicaţie rară, care este mai frecventă la naşterile pe cale naturală.

„A fost o situație critică, într-adevăr. Din nefericire, în consimțământul de naștere este undeva un paragraf în care este specificat și acest eveniment nefavorabil, riscul de a muri.

Multe paciente, în special cele care nasc pe cale naturală sunt revoltate: ‘cum? eu pot să mor la o naștere naturală?’

Trebuie să menționez că această complicație care a apărut în cazul doamnei Bălan este mai frecventă la nașterile pe cale naturală și nu la nașterile prin cezariană.

Este o complicație extrem de rară – survine la un număr mare de 80.000 de nașteri, dar cu o mortalitate extraordinar de mare. Nu sunt statistici foarte sigure, dar peste 90% din paciente mor”, a spus Doru Herghelegiu în cadrul aceluiași interviu.

Citeşte şi: Prima reacție a lui Săndel Bălan după ce fata sa făcut stop cardio-respirator

Anunțul medicilor după ce Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: