Redactia.ro
Home » Monden » Primele imagini cu bebelușul Adelei Popescu. Radu Vâlcan, tată cu normă întreagă

Primele imagini cu bebelușul Adelei Popescu. Radu Vâlcan, tată cu normă întreagă

GALERIE FOTO (4) Primele imagini cu bebelușul Adelei Popescu

Primele imagini cu bebelușul Adelei Popescu. În urmă cu trei luni, Adela Popescu aducea pe lume cel de-al treilea băiat. Prezentatoarea tv are trei copii cu Radu Vâlcan, iar recent a publicat imagini emoționante cu mezinul familiei.

Primele imagini cu bebelușul Adelei Popescu. Radu Vâlcan, tată cu normă întreagă

Primele imagini cu bebelușul Adelei Popescu. Vedeta tv a devenit mamă pentru a treia oară în urmă cu trei luni. Adela a adus pe lume un băiat, Adrian, mai având acasă încă doi băieți, Andrei și Alexandru. Recent, blondina a postat imagini emoționante cu fiul său, iar fanii au fost foarte fericiți. Adela a postat un InstaStory în care bebelușul apare alături de tatăl său, Radu Vâlcan. „Un bebeluș și tatăl lui’ a scris actrița în descrierea imaginii.

Radu si fiul sau mai mic

Adrian se afla în pătuț, iar lângă el stătea Radu, care lucra pe laptop. Actrița a postat și o fotografie în care mama ei apare împreună cu mezinul familiie în brațe, cu ocazia zilei sale de naștere. Moderatoarea tv le-a spus fanilor săi că a avut inspirația să oprească din hăinuțele fraților mai mari ale lui Adrian, pe care acum le-a reciclat. Adela a publicat o imagine în care micuțul apare îmbrăcat într-un costumas: „La al treilea nu mai investești”.

Adrian imbracat cu pantalonii fratilor sai
Mama Adelei Popescu

La scurt timp după ce a devenit mamă pentru a treia oară, Adela a revenit la emisiunea ‘Vorbește Lumea. Mulți au întrebat-o cum reușește să se descurce cu cei mici, mai ales că a născut în urmă cu trei luni. „M-ați tot întrebat cum mă descurc și trebuie să vă spun că momentan este neașteptat de bine. Ăsta mic îmi face surprize în fiecare zi, la modul că se trezește mereu înainte să plec de acasă și trebuie să-l alăptez, a acceptat biberonul din prima zi, nu i-a plăcut în mod deosebit, dar l-a acceptat.

La ceilalți doi s-a întâmplat mai greu asta. Copiii merg la grădiniță, vin la ora patru, deci am și vreo două ore și jumătate de când ajung acasă și până vin ei să îmi revin, de obicei dorm la prânz. Deci, totul este bine’, a spus Adela Popescu pe pagina personală de Instagram.

Adela Popescu  are doi frați

Vedeta este obișnuită ca familia să fie mare, având în vedere că ea mai are doi frați. Blondina a declarat în nenumărate rânduri că are cei mai buni frați din lume, ea fiind singura fată între ei. „Dupa plimbarica i-am spus lui Radu ce cred eu despre ingerii pazitori. Nu stiu ce mi-a venit. Si cred asa: ca eu sunt ingerul lui pazitor si el al meu, ca eu sunt ingerul fratilor mei si ei ai mei, si ei sunt si ingerii copiilor lor si copiii lor vor fi ingerii copiilor lor, dar si ai fratilor mei si ai cumnatelor mele. Si ca primii ingeri pazitori pe care ii cunoastem sunt parintii nostri„, spunea Adela Popescu în urmă cu ceva timp.

Toată familia vedetei locuiește în Capitală. Bogdan e cadru militar, iar Călin este om de afaceri și lucrează și în televiziune. La botezul unuia dintre băiețeii Adelei, fratele ei a susținut un recitak alături de trupa sa. „Bobo mi-a făcut o bucurie uriașă și a cântat la petrecere. A fost prima dată când întreagă familie s-a bucurat din plin, live, de pasiunea lui imensă pentru muzică și de talentul lui de chitarist și solist. Cu toții am dansat și l-am aplaudat, de la început până la sfârșit, fie că era o piesă de la Compact sau de la Pink Floyd’, a declarat Adela Popescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: