Redactia.ro
Home » Monden » Primele imagini cu Laurențiu Reghecampf și iubita sa! Cum s-au afișat cei doi îndrăgostiți

Primele imagini cu Laurențiu Reghecampf și iubita sa! Cum s-au afișat cei doi îndrăgostiți

GALERIE FOTO (3)Primele imagini cu Laurențiu Reghecampf și iubita sa! Cum s-au afișat cei doi îndrăgostiți

Primele imagini cu Laurențiu Reghecampf și iubita sa! Antrenorul este foarte fericit alături de cea care îi va aduce pe lume o fetiță.

Primele imagini cu Laurențiu Reghecampf și iubita sa! Cum s-au afișat cei doi îndrăgostiți

Primele imagini cu Laurențiu Reghecampf și iubita sa! Fostul soț al Anamariei Prodan pare că este din ce în ce mai fericit alături de Corina, tânăra care îl va face tătic de fată în curând. Deși au încercat multe luni să ascundă sentimentele dintre ei, acum cei doi și-au dezvăluit iubirea în fața tuturor.

După ce în urmă cu mai multe luni au apărut imagini cu cei doi în Grecia, acum iată că relația lor este una din ce în ce mai stabilă și s-au fotografiat împreună. Potrivit spynews.ro, cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire, iar Corina urmează să îl facă și tată, căci este însărcinată cu primul lor copil.

Cei doi au avut parte de o ieșire în natură, motiv pentru care au imortalizat momentul în doi, iar imaginile demonstrează că și șatena este îndrăgostită, căci nici vorbă să se dezlipească vreo secundă de la pieptul antrenorului. Un lucru este clar! Judecând după natura fotografiilor, relația celor doi nu este una recentă, ci are ceva „vechime”, lucru pe care n-ar avea cum să-l dezmintă nici Anamaria Prodan, oricât și-ar dori să-i apere onoarea soțului ei.

Laurențiu Reghecampf a băgat divorț de Anamaria Prodan

Zvonurile despre divorțul dintre sexy impresară și antrenor au apărut public încă de acum câteva luni. Anamaria Prodan a tunat și a fulgerat și a negat orice fel de divorț, încercat din răsputeri să îl facă și pe Laurențiu Reghecampf să tacă. Acum, antrenorul a ieșit public și a făcut declarația momentului prin care confirmă cu subiect și predicat divorțul.

”Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu. Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsniciei de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional. Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!“, a declarat Laurențiu Reghecampf.

Etichete: