Redactia.ro
Home » Monden » Primele imagini cu Tzancă Uraganu după ce a fost agresat fizic. Artistul are fața tumefiată

Primele imagini cu Tzancă Uraganu după ce a fost agresat fizic. Artistul are fața tumefiată

Primele imagini cu Tzancă Uraganu după ce a fost agresat fizic.

Primele imagini cu Tzancă Uraganu după ce a fost agresat fizic. Manelistul a avut parte de momente cumplite în Germania, după ce a fost bătut crunt. Tzancă Uraganu a ajuns de urgență la spital cu fața tumefiată. Primele imagini cu artistul!

Primele imagini cu Tzancă Uraganu după ce a fost agresat fizic. Artistul are fața tumefiată

Primele imagini cu Tzancă Uraganu după ce a fost agresat fizic. Manelistul a trecut prin momente de groază duminică, după ce a fost agresat fizic de mai mulți indivizi. Tzancă Uraganu a ajuns la un spital din Germania cu fața tumefiată, iar ochii îi erau plini de sânge. Artistul se afla în fața spitalului, așteptând să i se acorde primul ajutor. În urmă cu o zi, Tzancă a făcut un live pe contul său de socializare unde le spunea fanilor săi că e bine și că nu ar fi fost bătut, cu toate că fratele său a confirmat altercația. Mulți l-au rugat să-și dea ochelarii de soare jos, dar în ciuda tuturor rugăminților, manelistul a refuzat să recurgă la acest gest. În imaginile postate de Spynews, se poate observa că artistul are tricoul rupt, semn că a încercat să se apere.

În momentul altercației, Tzancă se afla împreună cu iubita sa, Marymar, care a fost lovită și ea. Miraj Tzunami, fratele artistului a declarat că și iubita lui Tzancă a fost lovită cu pumnii, dar aceasta nu a avut nevoie de ajutorul medicilor. ”Au atacat-o și pe Marymar, i-au dat și ei câțiva pumni, dar ea se simte bine. Ei aveau ce aveau cu el, el era căzut jos, s-au pus peste ei. Nici nu vreau să îmi imaginez că mă ia capul”, a spus Miraj Tzunami, fratele lui Tzancă Uraganu la Antena Stars.

Cine sunt agresorii lui Tzancă Uraganu

Fratele artistului a mărturisit că Tzancă se afla în Germania împreună cu iubita sa, când mai mulți indivizi s-au năpustit asupra lui. Aceștia ar fi acționat la pont și l-au lovit cu sălbăticie atât pe el, cât și pe Alina Marymar. Inițial, în presă s-a zvonit că artistul s-ar afla în comă la spital,dar Miraj a clarificat lucrurile. ”Nu e în comă, nu are absolut nimic, el a cântat la acel club în Germania, a ieșit afară, proba o mașină și și-a făcut un selfie în acea mașină. După ce s-a oprit cu mașina făcea un selfie, au venit 4-5 indivizi mascați, l-au lovit pe la spate. L-au lovit cu pumni, cu telescopul, el a picat pe picioarele lui, a plecat la spital pe picioarele lui. A primit îngrijiri medicale, nu e în comă, o să facă și el un live pe telefon”, a spus fratele lui Tzancă Uraganu.

Fratele manelistului a declarat că nu s-a aflat identitatea celor care l-au lovit pe acesta. Miraj a precizat că l-a fața locului au ajuns autoritățile și încearcă să descopere cine au fost agresorii, deși pare o acțiune complicată, având în vedere că aveau fulare pe față în momentul altercației. ”Au fost niște indivizi pe care nu-i cunoaștem momentan. Au fost mascați, au avut fulare la gură, l-au lovit, atâta tot.Au plecat imediat, n-au stat. Organele de poliție au fost chemate. Oamenii au fost mascați, nu putem acuza pe nimeni. Nu știm cine l-au lovit”, a mai spus Miraj Tzunami.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: