Redactia.ro
Home » Monden » Primele imagini de la nunta lui Ameri Nasrin. Valentina Pelinel și Cristi Borcea, nași de milioane

Primele imagini de la nunta lui Ameri Nasrin. Valentina Pelinel și Cristi Borcea, nași de milioane

GALERIE FOTO (7)

Nasrin Ameri și partenerul ei de viață și-au unit destinele, vineri, 29 iulie, în județul Bacău. Nașii Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au prezentat la biserică, având ținute impecabile. Fosta prezentatoare de la Antena Stars și iubitul ei și-au jurat iubire în fața lui Dumnezeu, pentru totdeauna.

Primele imagini de la nunta lui Ameri Nasrin

Petrecerea a fost una de pomină, iar invitații care mai de care. Ameri Nasrin și soțul ei s-au distrat pe cinste alături de familie, prieteni și cunoscuți. Nunta a avut loc într-o locație de lux, foarte frumos amenajată, special pentru vedetă și partenerul ei.

Dansul mirilor a fost unul de poveste. Cei doi au ales piesa lui Pepe ”Iubesc” și au demonstrat, în fața tuturor, că se pricep foarte bine la dans. Emoțiile acestora au fost de nedescris, așa cum se poate observa și-n imaginile de mai jos. Mireasa a îmbrăcat o rochie albă, lungă, superbă, ușor transparentă și cu o broderie din dantelă și pietre, care i-a pus în valoare silueta de invidiat. Bineînțeles că, nașa Valentina Pelinel nu s-a lăsat mai prejos, și a îmbrăcat o rochie superbă, cu care a atras toate privirile.

Pepe a cântat ”Iubesc” pentru dansul mirilor

Pe lângă bandul celebru care a întreținut atmosfera la nunta acestora, Pepe a fost invitatul surpriză, care a cântat melodia ”Iubesc” pentru dansul mirilor. Nasrin povestea, înainte de nuntă, că un cântăreț cunoscut va fi surpriza de la nunta lor.

Prestige Orchestra va fi bandul permanent. Sunt cam cei mai ceruți la ora actuală la astfel de evenimente. O să avem toate tipurile de muzică, dar ei asigură coveruri de grecească, lăutărească și altele. Dansul miresei va fi o surpriză, va cânta un artist foarte iubit și cunoscut”, a declarat fericita mireasă Nasrin Ameri, pentru impact.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: