Redactia.ro
Home » Știri » Primele imagini din sezonul 11 X Factor România. Un drag queen, printre concurenții surpriză la preselecții

Primele imagini din sezonul 11 X Factor România. Un drag queen, printre concurenții surpriză la preselecții

GALERIE FOTO (2) Jurații X Factor România 2024. Foto: Antena 1

Sezonul 11 al emisiunii X Factor România a debutat cu mult entuziasm, iar primele imagini cu concurenții care s-au prezentat la preselecții au început să circule deja pe internet. Juriul a suferit câteva modificări importante, dar atmosfera rămâne una energică și plină de surprize.

Printre cei care au venit să demonstreze că au „factorul X” se numără o gamă variată de personaje, de la tineri talentați până la personalități unice, cum ar fi un drag queen, pregătit să aducă un suflu nou pe scena muzicală din România.

Noul juriu al sezonului 11

Juriul din acest sezon aduce câteva schimbări semnificative. Delia Matache și Ștefan Bănică, figuri cunoscute și iubite de fanii emisiunii, își păstrează locurile la masa juriului, însă li se alătură două nume noi: Puya și Marius Moga. Această formulă nouă promite să aducă o perspectivă diversă asupra talentului muzical și să ofere concurenților o experiență de neuitat.

Preselecțiile pentru sezonul 11 au avut loc în marile orașe din țară, iar entuziasmul a fost la cote maxime. Români de toate vârstele și din toate categoriile sociale au venit să își încerce norocul, sperând că X Factor le va oferi șansa de a deveni cunoscuți și de a-și lansa o carieră muzicală. De la adolescenți cu voci promițătoare la artiști maturi care doresc să își arate talentul, concurenții au adus o energie vibrantă la preselecții.

Beni Mihai, drag queen-ul care vrea să impresioneze

Una dintre cele mai remarcabile apariții la preselecțiile din acest sezon este Beni Mihai, un drag queen în vârstă de 31 de ani. Cu un look spectaculos și o poveste captivantă, Beni dorește să aducă o notă de culoare și originalitate în competiție. El este nu doar un artist drag, ci și muzician, compozitor și interpret vocal. Pregătirea sa pentru preselecții a durat cinci ore, iar personajul creat a fost un rezultat al imaginației sale bogate.

„Sunt Beni Mihai, am 31 de ani. Sunt drag artist, muzician și compozitor și interpret vocal. Mi-a luat în jur de cinci ore ca să mă pregătesc. Din imaginația pe care o am am construit acest character (n. red.: personaj în limba engleză). Am cântat acum aproximativ un deceniu. Mi-am descoperit pasiunea asta.

Am început să fac drag din nevoia de a avea spectacole. Când întâlnesc oameni pe stradă, unii sunt curioși. Alții nu știu ce sunt. Unii sunt pozitivi. Știu că este o artă și că e abordată pentru un moment artistic. Sunt căsătorit cu soțul meu, legal. Sper ca într-o zi să fie chestia asta legală și în România”, a povestit drag-queen-ul care vrea să uimească audiența la X Factor România, sezonul 11.

Ei sunt patru din posibilii viitori concurenți de la X Factor. Foto: TikTok
Ei sunt patru din posibilii viitori concurenți de la X Factor. Foto: TikTok

Sezonul 11 al X Factor România promite să fie unul plin de emoții, talent și surprize

Pe lângă interpretările lor muzicale, concurenții au fost supuși la diverse provocări și întrebări care au devenit virale pe rețelele sociale. Imaginile din culise, precum și clipurile cu interviuri și momente haioase de la preselecții, sunt disponibile pe pagina oficială de TikTok a emisiunii. Aici, fanii X Factor pot vedea nu doar fețele noi ale concurenților, dar și eforturile juriului și ale echipei de producție pentru a organiza un show memorabil.

Aceste imagini și clipuri oferă o privire din spatele cortinei, dezvăluind emoțiile concurenților și muncă depusă pentru a ajunge pe scenă. Fiecare detaliu, de la antrenamentele vocale până la interacțiunile dintre jurați și participanți, este capturat și împărtășit cu publicul. Fanii au astfel ocazia să cunoască mai bine concurenții și să se atașeze de poveștile lor, înainte ca emisiunea să fie difuzată oficial pe micile ecrane.

Cu un juriu reînnoit și concurenți care ies din tipare, acest nou capitol al show-ului aduce o diversitate binevenită în peisajul televiziunii românești. Prezența unui drag queen, alături de alte personaje unice și pline de creativitate, contribuie la caracterul eclectic al competiției din acest sezon. Fanii sunt deja entuziasmați și așteaptă cu nerăbdare să vadă ce aduce noua ediție a X Factor România.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: