Redactia.ro
Home » Știri » Prințesa Lia a cerut ajutorul magistraților. I s-a permis să plece în Anglia cu băiatul ei fără acordul Prințului Paul

Prințesa Lia a cerut ajutorul magistraților. I s-a permis să plece în Anglia cu băiatul ei fără acordul Prințului Paul

Prințesa Lia a cerut ajutorul magistraților în lipsa Prințului Paul, condamnat la închisoare și căutat de autorități pentru executarea pedepsei.

De ce a apelat Prințesa Lia la ajutorul magistraților

În încercarea de a părăsi România împreună cu fiul ei, Prințesa Lia a demarat încă de anul trecut o procedură judecătorească. Le-a solicitat magistraților să-i permită ei și lui Carol Ferdinand să plece în străinătate fără acordul Prințului Paul. Și asta pentru că prințul este de negăsit.

După ce, inițial, demersul Prințesei Lia a fost respins de judecători, magistrații de la Tribunalul Sectorului 2 și cei de Tribunalul Sectorului 1 i-au acceptat cererea. Astfel, i-au permis să plece în Anglia cu băiatul ei chiar și fără acordul Prințului Paul, informează fanatik.ro

”Solutia pe scurt: Admite cererea de chemare în judecată. Suplineşte consimţământul pârâtului pentru deplasarea minorului …, născut la data de …, în Regatul Unit al Marii Britanii, în perioadele 06.01.2022 – 01.04.2022 şi 24.04.2022 – 06.07.2022. Executorie. Cu apel în termen de 5 zile de la pronunţare. Calea de atac se exercită prin depunerea cererii la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti”, este hotărârea judecătorilor de la Tribunalul Sectorului 1.

De ce a fost condamnat Prințul Paul

În decembrie 2020, după mai mulți ani în care a fost cercetat penal, Prințul Paul a fost condamnat definitiv la 3 ani și 4 luni de închisoare. Condamnarea primită a fost pentru trafic de influență, luare și dare de mită, în celebrul dosar Băneasa.

În același dosar a fost condamnat Remus Truică, la 7 ani de închisoare, dar și oamenii de afaceri Benny Steinmetz și Tall Silberstein. Prejudiciul evaluat de procurori în dosarul retrocedării ilegale a Fermei Băneasa se ridică la 145 de milioane de euro.

Potrivit informațiilor din rechizitoriu, scrie fanatik.ro, gruparea infracțională ar fi intrat în posesia a 28 de hectare de teren ale fostei Ferme Regale din Băneasa și a 47 de hectare de pădure la Snagov, folosindu-se de mijloace ilicite.

Când polițiștii s-au deplasat la locuința Prințului Paul, pentru a pune în aplicare mandatul de aducere la închisoare, au găsit-o în incintă doar pe Prințesa Lia, care le-a spus că nu știe unde se află partenerul ei de viață.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: