Redactia.ro
Home » Monden » Prințul Harry a înșelat-o pe Meghan Markle!

Prințul Harry a înșelat-o pe Meghan Markle!

GALERIE FOTO (2) Prințul Harry

Prințul Harry și-a înșelat soția, pe Meghan Markle. Prințul Harry a înșelat-o pe Meghan Markle la începutul relației lor.

Atunci când aveau doar câteva luni de relație prințul Harry a avut o aventură cu o altă femeie. Ducele a avut o aventură cu modelul Sarah Ann Macklin, susține biografa Angela Levin. Harry și modelul s-au întâlnit la o petrecere și de acolo ar fi pornit totul, a scris Levin în cartea „Harry: Conversations with the Prince”.

Ducele de Sussex i-a trimis modelului o mulțime de mesaje, dar relația lor nu s-a concretizat în niciun fel.

„La începutul relației cu Meghan, Harry ar fi mers la mai multe întâlniri cu modelul Burberry Sarah Ann Maccklin. S-au cunoscut la o petrecere privată, el i-a luat numărul de telefon și a bombardat-o cu mesaje. Dar s-a dovedit a fi doar o aventură”, a declarat Angela Levin pentru The Express.

Atunci când aveau doar câteva luni de relație prințul Harry a înșelat-o pe Meghan Markle. Acesta a avut o aventură cu o altă femeie

După spusele unei prietene de-a modelului, cei doi s-au întâlnit de câteva ori. Cei doi erau destul de diferiți. Modelul ducea o viață sănătoasă, fără nopți pierdute și alcool, spre deosebire de prințul Harry care nu era tocmai ușă de biserică.

Ducii de Sussex s-au cunoscut în iunie 2016 la o întâlnire pe nevăzute, pusă la cale de un prieten comun al celor doi. Cei doi s-au plăcut, s-au îndrăgostit și de atunci au rămas împreună. Prima apariție publică având loc la Jocurile Invictus desfășurate la Toronto. Acestea au avut loc în septembrie 2017. Cei doi au așteptat mai bine de un an ca să-și facă publică relația. La două luni după ce au apărut împreună, Ducii de Sussex și-au anunțat logodna. În mai 2018 cei doi s-au căsătorit.

De-a lungul timpului au existat mai multe zvonuri conform cărora Regina nu o acceptă pe Meghan lîngă nepotul ei, pe motiv că aceasta nu are un trecut compatibil cu statutul de soție de prinț. Meghan a fost în trecut actriță. Au existat și zvonuri potrivit cărora nici Kate nu are o relație foarte apropiată cu cumnata ei. Relația celor doi a fost presărată cu multe certuri și împăcări, dar dragostea lor a învins și au rămas împreună.

Prințul Harry și Meghan Markle au o relație și o familie fericită. Cei doi au împreună un băiețel pe nume Archie. Acesta este al-7-lea moștenitor al tronului Angliei. Archie este primul copil al ducilor de Sussex.

Citește și: Kate Middleton „părăsită” de prințul William la banchetul Reginei

Loading...