Redactia.ro
Home » Monden » Prințul Harry și Meghan Markle, prima apariție în afara SUA de când a părăsit familia regală. Cum arată ținuta pe care ducesa a purtat-o

Prințul Harry și Meghan Markle, prima apariție în afara SUA de când a părăsit familia regală. Cum arată ținuta pe care ducesa a purtat-o

printul harry

Prințul Harry al Marii Britanii și soția sa, Meghan Markle, au fost primiți cu urale vineri la Haga, în ajunul deschiderii Jocurilor Invictus, a cincea ediție organizată în Olanda pentru soldații răniți.

Pe urmele lor se afla și echipa de filmare Netflix, cu care ducii lucrează la un documentar, pentru a surprinde fiecare moment. Membrii echipajului gigantului de streaming cu greu și-au făcut loc printre zecile de fotografi care i-au așteptat pe ducii de Sussex, potrivit Daily Mail.

Prințul Harry a îmbrăcat un costum bleumarin elegant cu o cămașă albă cu guler deschis, în timp ce Meghan a purtat un costum alb cu pantaloni, o geantă asortată și accesorii aurii. Fosta actriță a fost toată un zâmbet și a făcut cu mâna publicului.

Meghan pare să se fi distanțat complet de cutumele regale, căci outfitul nu este deloc pe placul reginei. Se prea bine știe că Majestatea Sa nu este de acord cu purtarea pantalonilor la evenimente de acest gen.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Sussex Ailesi ✨ (@sussexailesi)

Haga le-a oferit protecție maximă

Celor doi li s-a acordat statutul „VIP” de către autoritățile locale, oferindu-le protecție locală de cel mai înalt nivel – ceea ce poate fi văzut ca o încercare de a-și justifica neprezentarea lor la slujba memorială a Prințului Philip de la Westminster Abbey de luna trecută, fiindcă regina nu le-a garantat protecţie sporită.

Au existat numeroși critici care i-au acuzat pe ducii de Sussex că „încasează” bani frumoși din jocuri, permițând Netflix, cu care au semnat un acord de 100 de milioane de dolari, să participe la întâlniri private.

Documentarul despre Jocuri – intitulat Heart of Invictus – va fi primul serial documentar care va fi coprodus de Netflix cu propria companie a Ducelui și Ducesei, Archewell Productions.

Jocurilor Invictus, competiție sportivă internațională fondată de Prințul Harry

Cuplul a participat vineri la o recepție oferită de orașul Haga, unde se desfășoară jocurile, și de Ministerul olandez al Apărării. Sâmbătă, Meghan și Harry participă și la ceremonia de deschidere, unde vor ține un discurs.

Create de Harry, care a servit în armata britanică în Afganistan, Jocurile Invictus sunt un eveniment sportiv internațional similar Jocurilor Paralimpice pentru soldații răniți și cu dizabilități și veteranii de război.

Evenimentul, care a fost amânat de două ori din cauza pandemiei, se va încheia pe 22 aprilie.

Jocurile Invictus, care au avut loc pentru prima dată în septembrie 2014 la Londra, sunt o temă recurentă în relația dintre Harry și Meghan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: