Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Priscilla Presley, fosta soție a lui Elvis Presley, desfigurată la bătrânețe de operațiile estetice

Priscilla Presley, fosta soție a lui Elvis Presley, desfigurată la bătrânețe de operațiile estetice

GALERIE FOTO (2) Priscilla Presley distrusa de operatiile estetice

Priscilla Presley, fosta soție a celebrului artist Elvis Presley, are acum 75 de ani, iar chipul său este transformat atât din cauza bătrâneții, dar și din cauza operațiilor estetice. Crezând că-și va păstra mereu tinerețea, prin numeroasele intervenții, Priscilla Presley nu a făcut decât să-și desfigureze întreaga față.

Priscilla Presley, fosta soție a lui Elvis Presley, desfigurată la bătrânețe de operațiile estetice

Dacă în urmă cu mulți ani l-a cucerit pe regretatul artist Elvis Presley, cu frumusețea și naturalețea ei, acum, la cei 75 de ani, operațiile estetice încep să-și spună cuvântul pe chipul Priscillei Presley. Acestea i-au desfigurat fața, care pare ușor lipsită de elasticitate. De altfel, gurile rele spun că Priscilla suferă de cancer la fosele nazale, din cauza numeroaselor intervenții.

At 70, Priscilla Presley is Still an Ageless Beauty | InStyle

Presa internațională scrie că fosta soție a cântărețului este obsedată de operațiile estetice, chiar dacă la un moment dat a avut de suferit din cauza lor. Un medic estetician i-ar fi introdus în chip o substanță dăunătoare care i-ar fi făcut ”fața să i se prăbușească”. Asta după ce ea și-a modificat buzele, obrajii și și-a făcut injecţii cu seruri antirid.

Priscilla and Elvis Presley marriage: How long were Priscilla and Elvis married? | movies hot life

La un moment dat, în timpul unei apariții TV, actrița i-a șocat pe telespectatori cu apariția sa. Mulți au criticat-o pentru felul cum arată, pe rețelele de socializare.

Priscilla Presley Plastic Surgery, Before and After Pictures. # priscillapresley #presley #b… | Priscilla presley plastic surgery, Plastic surgery, Priscilla presley

„Ce şi-a făcut Priscilla Presley la faţă?”/„Priscilla Presley, ce s-a întâmplat cu îmbătrânirea frumoasă? #plastic”/ „Ce şi-a făcut Priscilla Presley la faţă… parcă are o mască hidoasă!”, au fost o parte dintre comentarii.

Relațiile Priscilley Presley

După divorţul de Elvis Presley, care s-a stins din viață la 42 de ani, în anul 1977, Priscilla a încercat să-și refacă viața, dar în zadar.  Din relația cu celebrul artist are o fiică pe nume Lisa Marie Presley (51 de ani)  şi o avere estimată la 150 milioane $. Într-un interviu, actrița mărturisea că relația cu Elvis nu a fost una tocmai pe placul ei.

Plastic Surgeon Utah Salt Lake City Cosmetic Surgery Utah | Plastic surgery, Plastic surgery gone wrong, Bad plastic surgeries

”Bineînţeles că nu m-am bucurat de anii adolescenţei ca orice fată normală, aşa că a trebuit să mă adaptez. Doar îl urmam în ceea ce făcea el. Trăiam viaţa lui. Vedeam filmele pe care voia el să le vadă, ascultam muzica pe care voia el să o asculte şi mergeam unde voia el. Aşa că într-un fel m-am pierdut pe mine”, spunea ea în urmă cu patru  ani.

S-a vehiculat, la un moment dat, că a avut o relație și cu cântărețul britanic Tom Jones, după ce acestuia i-ar fi decedat soția. El ar fi părăsit-o pe Priscilla după ce au mers la o petrecere și a observat mai bine pomeţii prea umflaţi ai actriței şi buzele parcă înţepenite de la excesul de botox.

Tom Jones and Priscilla Presley have always had an attraction to each other, says crooning pal Tony Christie - Irish Mirror Online

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: