Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM 10 aprilie. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj – sunt așteptate temperaturi ridicate în continuare

Prognoza meteo ANM 10 aprilie. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj – sunt așteptate temperaturi ridicate în continuare

Prognoza meteo ANM 10 aprilie. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj – sunt așteptate temperaturi ridicate în continuare

Mercurul continuă să urce în termometre la sfârșitul acestei săptămâni. După trei zile consecutive cu temperaturi de peste 20 de grade, vremea continuă să se încălzească în mai toate regiunile țării. Cerul se păstrează senin pe toată durata zilei, însă la noapte s-ar putea să apară câțiva nori de ploaie prin nordul și nord-estul țării. Haideți să vedem, așadar, care va fi maxima zilei și în ce zone ale țării se va atinge.

Vremea în București, conform ANM

În București, vremea de vineri, 10 aprilie, va fi mai cald decât ar fi normal pentru această dată. Maxima zilei va fi de 24 de grade C, iar minima de 12. Temperaturi destul de ridicate, așadar, pentru această perioadă a anului. Potrivit ANM, amiaza ne-aduce soare, un pic de vânt şi o maximă de 24 de grade.

Vremea în Constanța

Vreme tot mai caldă găsim și pe litoralul Mării Negre. Ziua va fi dominată de un soare strălucitor, însă după lăsarea nopții se vor strânge norii de ploaie. Fără grijă, însă, nu sunt prognozate ploi. Maxima zilei la Constanța va fi de 20 de grade C, în timp ce minima e de 9.

Vremea în Iași

La Iași, în ansamblu, avem parte de vreme bună și temperaturi ridicate, maxima zilei fiind de 17 grade C. Norii se vor face, însă, văzuți, iar spre seară avem parte de un cer parțial noros și de 6 grade C.

Vremea în Cluj

La Cluj, temperaturile nu vor crește mai mult de 16 grade, iar cerul va fi acoperit mai tot timpul de nori. Cu toate acestea, ne așteptăm la o vreme plăcută, normală pentru prima decadă a lunii aprilie.

Vremea în Brașov

Vreme tot mai caldă întâlnim și la Brașov. Gradele au continuată să urce în termometre în ultimele zile, iar maxima zilei pentru vineri, 10 aprilie, va fi de 14 grade C. Cerul va fi pe alocuri parțial noros, iar spre seară se lasă frigul. Nimic neobișnuit, însă, pentru temperaturile așteptate în această perioadă a anului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: