Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM 23 aprilie. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj – temperaturile urcă în termometre

Prognoza meteo ANM 23 aprilie. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj – temperaturile urcă în termometre

Prognoza meteo ANM 23 aprilie. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj – temperaturile urcă în termometre

Vremea în țară se încălzește considerabil joi, 23 aprilie. Temperaturile urcă în termometre considerabil față de ziua precedentă. Vântul începe să prindă putere, chiar dacă maximele în țară vor urca chiar și până la 20 de grade C.

Vremea în București, conform ANM

Soarele își ia revanșa pentru zilele în care a lipsit și strălucește cu putere încă de la primele ore ale dimineții. Maxima zilei se va situa între 16-17 grade C, temperaturi normale pentru această lună. Vântul va sufla moderat, iar norii își vor face apariția în cea de-a doua parte a zilei, însă nu sunt așteptate ploi. Vremea va continua să se încălzească și-n zilele următoare, când sunt așteptate temperaturi de vară.

Vremea în Constanța

Vremea se încălzește ușor la malul Mării Negre. La Constanța sunt așteptate valori termice cuprinse între 14-15 grade C. Soarele va străluci cu putere în prima parte a zilei, iar în cea de-a doua norii își vor face apariția. Însă, nu sunt așteptate ploi, conform freemeteo.

Vremea în Brașov

Și la munte vremea se încălzește față de ziua precedentă. Maxima zilei se va situa între 9 și 10 grade C, iar soarele va străluci cu putere. Vântul este așteptat să bată ușor spre moderat pe crestele montane înalte.

Vremea în Iași

La Iași, cerul se va păstra parțial noros, chiar dacă soarele se va manifesta încă de la primele ore ale dimineții. Spre după amiază, cerul va fi înnorat, însă temperaturile ridicate se păstrează.

Vremea în Cluj

La Cluj va fi și mai cald. Maxima zilei va fi de 15 grade C, în timp ce minima se va situa în jurul a 6-7 grade C. Se va semnala prezența și a câtorva nori, însă nu sunt așteptate ploi. Prognoza meteo preconizează o zi cât se poate de plăcută, cu temperaturi ridicate.

Vremea va continua să se încălzească în toată țara în zilele următoare. Iar în weekend sunt așteptate temperaturi de vară, cu o maximă termică de 23 de grade C. Iar vremea bună va continua și săptămâna viitoare, când vom înregistra chiar și 27 de grade C. Cu toate acestea, #stămacasă!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: