Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM 4 februarie 2021. Cod galben de vânt

Prognoza meteo ANM 4 februarie 2021. Cod galben de vânt

Prognoza meteo ANM 4 februarie 2021

Prognoza meteo ANM 4 februarie 2021. Meteorologii au transmis cum va fi vremea în ziua aceasta. Iată de ce temperaturi maxime și minime vom avea parte.

Prognoza meteo ANM 4 februarie 2021. Cum va fi vremea în țară

În fiecare zi, meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie transmit cum va fi vremea în țara noastră. În ziua de joi, va fi o maximă de 12 grade Celsius, așa că va fi mai cald decât în ultimele zile. Totodată, în anumite zone va fi cold galben de vânt. Iată cum va fi vremea în București, Constanța, Brașov, Iași și Cluj-Napoca.

Prognoza meteo ANM 4 februarie 2021. Cum va fi vremea în București

Vremea va fi parțial însorită în București, după cum arată prognoza meteo ANM. Maxima va fi de 12 grade Celsius, în timp ce minima va fi de 3 grade Celsius. Vântul va sufla destul de tare e tot parcursul zilei, iar rafalele vor ajunge la 30 de km/h.

Prognoza meteo ANM 4 februarie 2021. Cum va fi vremea în Constanța

În Constanța va fi însorit, după cum arată specialiștii ANM. Maxima va fi de 11 grade Celsius, iar vântul va sufla cu 37 de km/h. Intensitatea vântului se menține până seara, când temperatura minimă va fi de 5 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM 4 februarie 2021. Cum va fi vremea în Brașov

În Brașov sunt șanse mari de precipitații, mai exact de 58 %. Totodată, aici este valabil un cod galben de vânt, de la ora 06:00 până la ora 21:00. Minima va fi de un grad Celsius și va ploua toată ziua.

Prognoza meteo ANM 4 februarie 2021. Cum va fi vremea în Iași

Vor fi nori și soare în Iași, conform prognozei ANM. Vântul va sufla destul de tare, cu 26 de km/h. Seara termometrele vor arăta o temperatură de 0 grade Celsius. Șansele de a ploua sunt de 25 %, iar minima serii va fi de 0 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM 4 februarie 2021. Cum va fi vremea în Cluj-Napoca

Cod galben de vânt va fi și în Cluj, iar acesta va fi valabil între orele 6 și 21. Vântul va sufla cu 52 de km/h pe tot parcursul zilei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: