Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM 5 mai. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj – vreme rece și instabilă

Prognoza meteo ANM 5 mai. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj – vreme rece și instabilă

Prognoza meteo ANM 5 mai. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj – vreme rece și instabilă

Vremea se anunță a fi instabilă, iar valorile termice înregistrate vor fi mai scăzute decât cele așteptate în această perioadă. Cerul va fi în mare parte noros, iar în Muntenia, Transilvania, Maramureș, Oltenia, și local în Dobroge se vor semnala averse. Pe alocuri, aversele vor avea caracter torențial și vor fi însoțite de intensificări ale vântului, descărcări electrice și tunete.

Vremea în București, conform ANM

Vremea în Capitală va fi cât se poate de plăcută, cu o maximă de 22 de grade C. Cerul se va păstra, însă, noros, iar spre seară norii se vor aduna. Nu sunt, însă, așteptate ploi. Minima zilei va fi de 12-13 grade C, potrivit ANM.

Vremea în Cluj

Vremea se va menține în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporare accentuate și pe alocuri se vor semnala averse. După amiază sunt șanse mari de ploaie. Maxima zilei va fi de 14 grade C.

Vremea în Iași

Specialiștii ANM au anunțat o zi relativ plăcută la Iași, cu o maximă de 19 grade C. În prima parte a zilei, cerul va fi noros, însă după-amiază soarele va străluci cu putere. Nu sunt așteptate ploi în această regiune a țării pe 5 mai.

Vremea în Brașov

La munte sunt așteptate averse, însoțite local de descărcări electrice și grindină. Cantitățile de apă vor fi însemnate, iar vântul va suferi intensificări. La altitudini mari, în cea de-a doua parte a zilei, sunt așteptate precipitații mixte.

Vremea în Constanța

La malul Mării Negre, vremea este mai rece decât cea așteptată în luna mai. În prima parte a zilei, cerul va rămâne înnorat, iar după-amiază sunt așteptate ploi ușoare. Maxima zilei va fi de 19-20 de grade C, în timp ce minima se va situa între 12-13 grade C.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: