Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM 7 mai. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj – alertă de vreme severă

Prognoza meteo ANM 7 mai. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj – alertă de vreme severă

Prognoza meteo ANM 7 mai. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj – alertă de vreme severă

Prognoza meteo ANM pentru 7 mai. Temperaturile vor fi mai coborâte față de cele specifice perioadei, cu precădere în jumătatea nordică a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în nord, centru, est și în sud-est, unde va fi și ploua.

La munte, precipitațiile mixte și sunt așteptate ninsorile pe crestele înalte ale munților. Vântul va continua să sufle cu putere la munte, cu viteze ce pot depăși 60-70 km/h, cu precădere în Carpații Meridionali.

Conform ANM, temperaturile maxime în țară vor fi cuprinse în general între 12 și 20 de grade C, iar cele minime între 1 și 10 grade C. În depresiunile montane vor fi valori de -1 și -2 grade C. Haideți să vedem cum va fi vremea în orașele mari ale țării!

Vremea în București, conform ANM

La București vor fi temperaturi mai scăzute decât cele așteptate în această perioadă, însă va fi o ameliorare față de ziua precedentă. Maxima zilei va fi de 19 grade C, în timp ce minima se va situa între 6 și 8 grade C.

Vremea în Cluj

Vreme posomorâtă la Cluj. Soarele va sta ascuns în spatele norilor în prima parte a zilei, iar maxima se va situa între 10 și 11 grade C. Din fericire, nu sunt așteptate ploi.

Vremea în Iași

Vreme urâtă la Iași! Temperaturile sunt în scădere, iar ploile vor guverna toată ziua. Maxima zilei va fi de 12 grade C, în timp ce minima se va situa între 6 și 7 grade C.

Vremea în Brașov

La Brașov, temperatura maximă va fi de 8 grade C, în timp ce minima va fi de 2. Vântul va sufla cu rafale de 25 km/h, iar ploile sunt așteptate în prima parte a zilei. Spre după-amiază, soarele își va face apariția, însă fără putere.

Vremea în Constanța

La malul Mării Negre, vremea nu va fi chiar atât de rea. Soarele își va face apariția la primele ore, însă mai târziu se va ascunde în spatele norilor. Maxima zilei va fid e 17 grade C, în timp ce minima va fi de 9-10 grade C, valori ușor scăzute față de cele așteptate în luna mai.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: